Acciones para empresas farmacéuticas: Día Mundial del Lupus

Un llop gegant amaga en el seu interior a una nena. Una acci√≥ de visibilitzaci√≥ creada per artistes fallers per a la farmac√®utica Astrazeneca,amb la col¬∑laboraci√≥ de FELUPUS i la Societat Espanyola de Reumatologia, en el marc del ‚ÄúDia Mundial del Lupus‚ÄĚ. Aquesta escultura representa l’esperan√ßa que s’amaga a l’interior de cada persona que pateix Lupus.

Les accions de comunicaci√≥ s√≥n claus per al sector farmac√®utic. Cridar l’atenci√≥ per a aconseguir un impacte. Un impacte social que faci arribar a la poblaci√≥ la realitat sobre les malalties. En aquest cas el Lupus.

I per a cridar l’atenci√≥, per a visibilitzar, la creativitat √©s la clau. El punt fort de l’acci√≥ de l’ag√®ncia de comunicaci√≥ Edelman per a Astrazeneca ha estat l’impacte visual. Per a la creaci√≥ d’aquest projecte s’ha comptat amb la creativitat de Valua, empresa especialitzada en la realitzaci√≥ de figures art√≠stiques, del disseny i gesti√≥ de tematitzacions per a esdeveniments, especialitzada en el sector farmac√®utic, congressos m√®dics, empreses en general i institucions p√ļbliques.

La gegantesca escultura d’un llop, realitzada de manera artesanal per artistes fallers, es va cremar per a deixar al descobert el seu interior, una nena, s√≠mbol de l’esperan√ßa que tenen totes i cadascuna de les persones que pateixen el Lupus. I aquesta escultura que ha quedat √©s l’eix central de la campanya ‚ÄėNo Deixos que el Lupus Guanyi. Allibera l’Esperan√ßa‚Äô avalada per la Societat Espanyola de Reumatologia (SER) i presentada en la Pla√ßa de la Corts de Madrid, al costat del Congr√©s dels Diputats.

Com ho hem realitzat?

L’escultura del llop s’ha constru√Įt a trav√©s de la t√®cnica tradicional de cart√≥ pedra. No es tracta d’una elecci√≥ banal, ja que utilitzar la t√®cnica tradicional dels artistes fallers √©s una de les maneres a trav√©s de les que Valua aposta per la preservaci√≥ i posada en valor d’aquest ofici artes√†. Un treball basat en la cura de cada pe√ßa. A m√©s, amb aquesta escultura √ļnica, realitzada de forma personalitzada, per a l’acci√≥ de visualitzaci√≥ dissenyada per l’ag√®ncia Edelman per a Astrazeneca, s’ha apostat per l’impuls de la sostenibilitat en els materials.

Pel que aquesta pe√ßa ha estat constru√Įda per a complir una acci√≥ de triple impacte: social, econ√≤mic i ambiental. Per a la seva realitzaci√≥ Valua va comptar amb les mans expertes de diferents professionals, els artistes fallers Rafael Mart√≠nez, Estudi Chuky i l’artista Eva Maria Cuerva. A m√©s en aquesta ocasi√≥ hem comptat amb el prestigi√≥s dibuixant de c√≤mic Sergi Bleda

Què és el lupus?

El lupus √©s una malaltia autoimmune, sist√®mica i cr√≤nica que compromet gaireb√© qualsevol √≤rgan i sistema corporal. M√©s de cinc milions de persones en el m√≥n sofreixen els efectes devastadors d’aquesta malaltia, m√©s de cent mil dones, homes i nens es diagnostiquen cada any de lupus, la majoria de les quals s√≥n dones en edat f√®rtil.

S’estima que a Espanya hi ha m√©s de 99.386 persones afectades. Per aquesta ra√≥ la recerca √©s la clau. Trobar la cura del lupus √©s una carrera de fons, per√≤ mentre arriba el moment, √©s important√≠ssim el treball que fan les associacions i les entitats per a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia.

Experts en la visibilitzaci√≥ d’accions

La nostra empresa de tematitzaci√≥ i decoraci√≥ d’espais est√† formada per membres que sumen m√©s de 40 anys d’experi√®ncia en el sector del disseny de projectes art√≠stics. Un equip que, a m√©s de projectar, s’encarrega d’assessorar, acompanyar i realitzar el projecte de tematitzaci√≥ i ambientaci√≥ de locals des de zero i al costat dels organitzadors.

Tens alguna idea o campanya i necessites que siga atractiva i cride l’atenci√≥ de la poblaci√≥? Des de Valua treballem cada projecte de forma personalitzada per a cadascun dels nostres clients. Creem mons m√†gics a trav√©s de la tematitzaci√≥ d’espais, decoraci√≥ d’esdeveniments i creaci√≥ de figures art√≠stiques. Sol¬∑licita el teu pressupost a trav√©s de la web.