Termes i Condicions d’Ús

INFORMACIÓ RELLEVANT

És requisit necessari per a l’adquisició dels productes que s’ofereixen en aquest lloc, que llija i accepte els següents Termes i Condicions que a continuació es redacten. L’ús dels nostres serveis així com la compra dels nostres productes implicarà que vosté ha llegit i acceptat els Termes i Condicions d’Ús en el present document. Totes els productes que són oferits pel nostre lloc web pogueren ser creades, cobrades, enviades o presentades per una pàgina web tercera i en tal cas estarien subjectes als seus propis Termes i Condicions.

Totes les compres i transaccions que es duguen a terme per mitjà d’aquest lloc web, estan subjectes a un procés de confirmació i verificació, el qual podria incloure la verificació de l’estoc i disponibilitat de producte, validació de la forma de pagament, validació de la factura (en cas d’existir) i el compliment de les condicions requerides pel mitjà de pagament seleccionat. En alguns casos pot ser que es requerisca una verificació per mitjà de correu electrònic.

Els preus dels productes oferits en aquesta Botiga Online és vàlid solament en les compres realitzades en aquest lloc web.

FORMES DE PAGAMENT

Acceptem les següents formes de pagament mitjançant la passarel·la de pagament Stripe : Visa, Mastercard i Amercian Express.

ENVIAMENTS I DESPESES D’ENVIAMENT

Envíem a la península i la despesa de l’enviament s’informarà una vegada realitzada la compra del producte i anirà a càrrec del client. Per a enviaments fora de la península posa’t en contacte amb nosaltres.

Regala un Ninot no es responsabilitza de possibles retards en els enviaments produïts per causes alienes.

En cas que el producte no arribe al seu destí en perfecte estat Regala un Ninot avaluarà els danys i s’arribarà a un acord però no es tornarà l’import del producte.

Si el client opta per la recollida en taller i no es rep una resposta del mateix per a concreta la data de la retirada del ninot, passats 15 dies des de la data de validació de la peça es generaran uns costos extres per alquiler d’espai que hauran de ser abontas per el client a partir de 60€ al dia.

TERMINIS DE LLIURAMENT

Depenent del producte els terminis d’entrega ronden entre els 15 i 45 dies, ja que són productes personalitzats.

LLICÈNCIA

Regala un Ninot a través del seu lloc web concedeix una llicència perquè els usuaris utilitzen els productes que són venuts en aquest lloc web d’acord amb els Termes i Condicions que es descriuen en aquest document.

POLÍTICA DE REEMBOSSAMENT I GARANTIA

No realitzem reembossaments després que s’envie el producte, vosté té la responsabilitat d’entendre-ho abans de comprar-lo. La garantia no cobreix avaries o danys ocasionats per ús indegut. Els termes de la garantia estan associats a falles de fabricació i funcionament en condicions normals dels productes i només es faran efectius aquests termes si ha sigut utilitzat correctament.

PRIVACITAT

En www.regalaunninot.com garanteix que la informació personal que vosté envia compta amb la seguretat necessària. Les dades ingressades per usuari o en el cas de requerir una validació de les comandes no seran entregats a tercers, llevat que haja de ser revelada en compliment a una ordre judicial o requeriments legals.

La subscripció a butlletins de correus electrònics publicitaris és voluntària i podria ser seleccionada al moment de crear el seu compte.

Regala un Ninot reserva els drets de canviar o de modificar aquests termes sense previ avís.