Preguntes freqüents

Tots els dubtes que puguen sorgir-te alhora de comprar un ninot estan resoltes en el faqs de la nostra pàgina. També pots posar-te en contacte amb nosaltres per WhatsApp i les resolem encantats.

Com es fa un ninot personalitzat? 

Un ninot personalitzat es fa en funció de la idea que aportes. A nivell artístic no hi ha cap límit, qualsevol idea es pot fer. Una vegada la idea estiga clara, nosaltres ens encarreguem d’assessorar-te quant a la manera de realitzar el ninot i l’estil, perquè s’adapte perfectament.
Seguidament, per a basar-nos en la persona o persones de la qual es vol fer el ninot, s’hauran d’adjuntar les imatges, que s’utilitzaran únicament per a ser una referència en la creació del ninot. Sempre estaran protegides pels drets d’imatge de les persones.

Quant costa un ninot?

Els preu d’un ninot personalitzat es variable a la complexitat de cada ninot.

En què es basa el preu d’un ninot? El producte és artesà?

El preu del ninot està basat en l’estil que tries i sobretot en la complexitat de cada ninot. Tots els ninots estan realitzats de forma totalment artesanal, amb el cost i les hores que aquests requereixen perquè el resultat final siga l’adequat i el més òptim per a tu.

Com comprar un ninot personalitzat?

Per a realitzar un ninot personalitzat, has de completar el formulari de realitzar un encàrrec amb el ninot que més t’haja agradat i el que més s’adapte a la teua idea. Amb això, nosaltres tindrem una referència dels teus gustos i de la teua idea per a poder assessorar-te de la millor forma i aconseguir el resultat que busques per a tindre un ninot únic i exclusiu.

Quina és la forma de pagament?

El pagament dels ninots pot ser fraccionat màxim en dues parts, un primer pagament mínim del 50% del preu total en la confirmació de la comanda i la resta en el lliurament o just abans de l’enviament.

Quant de temps tarda l’elaboració d’un ninot?

Depen de la llista de comandes de cada moment i de la complexitat de l’obra, però la mitjana estimada és entre 15 i 30 dies des de la confirmació de l’encàrrec.
Durant tot el procés, s’envien fotos perquè pugues vore el procés de creació del teu ninot personalitzat.

L’enviament està inclòs?

L’enviament dels ninots personalitzats es valora en cada cas. Per a ninots comprats directament des de la web el cost del enviament és de 4,95€ a la península.

Es permeten devolucions?

No es permeten devolucions al ser un producte realitzat exclusivament per a tu. Per a això es realitza un seguiment durant tot el procés de creació del ninot, perquè quedes satisfet amb el ninot final.

Què faig si m’arriba el producte danyat durant el transport?

Perquè la companyia d’enviaments es faça càrrec dels desperfectes que es puguen ocasionar durant l’enviament del ninot, s’haurà d’informar immediatament a la persona que vos entrega el paquet. És a dir, si noteu algun colp en la caixa que conté el ninot, és molt important que l’obriu davant de la persona que vos l’ha entregat per a comprovar que tot està en bon estat. En cas contrari, li haureu de retornar el paquet ja que ells es faran càrrec de les reparacions.

Ja he rebut el meu ninot personalitzat. Com el cuide?

Primer de tot gràcies per encarregar la teua ninot personalitzat i ajudar als artistes fallers.
Per a allargar la vida de la teua ninot has de seguir uns senzills consells:
Per a netejar-lo fes-ho amb plomes que li donen cosquerelles i li lleven la pols. Si necessites netejar-lo a fons, utilitza draps suaus amb productes poc agressius ja que pot perdre el seu color i lluentor.
Els canvis de temperatura i humitat l’afebleixen asi que no el poses al costat de finestres, aire condicionats, en exteriors o zones de molta exposició.
És una peça d’art fràgil encara que puga semblar de pedra o metall, la seua pell és de cartó amb massilla i el seu interior és de suro i fusta. Recorda que no és un joguet.
És efímer i combustible, no l’acostes a fonts de calor, llevat que siga de manera segura, vés amb compte.

Finalment encara que es deteriore i perda part de la seua bellesa sempre pots comptar amb els grans mestres artesans que ho poden restaurar.

Tinc un ninot indultat de la meua falla o el meu ninot s’ha trencat. També feu restauracions de ninots?

Sí, fem restauracions de ninots amb algun desperfecte. Envia’ns una foto de la teua ninot per a fer una valoració i te’l retornarem com a nou.

Feu enviaments a qualsevol part del món?

Sí. Els nostres ninots es poden enviar a qualsevol lloc del món. Hem fet ninots per a Holanda, Estats Units, França, Italia,…