Grego Acebedo

InformaciĂł sobre Grego Acebedo

Gregorio Acebedo GarcĂ­a ,mĂŠs conegut com Grego Acebedo, ĂŠs un artista plĂ stic que ha desenvolupat la seua carrera artĂ­stica en l’Ă mbit del graffiti i la creaciĂł de Falles i Fogueres. A travĂŠs de l’artista faller Juan Lluch entra en el mĂłn de les Falles, dins del qual tĂŠ com a un dels seus referents al borrianenc Vicent MartĂ­nez.

La seua experiència en el mĂłn de l’art urbĂ  fa que les seues obres tinguen molts trets d’aquesta disciplina. L’esculptura i la pintura de les seues Falles transporta al volum les expressions i composicions habituals de les creacions artĂ­stiques vinculades al street art. Atorga una importĂ ncia capital a la tria de color per als seus treballs. No sembla estrany que el seu coneixement profund del panorama internacional de l’art de carrer el duga a col¡laborar amb Dulk, qui realitza per a Grego dissenys per alguns dels seus cadafals infantils.

Planta les seues primeres Falles infantils en 2014 a BenicarlĂł a les demarcacions de Nou Barri i L’Embut. A partir d’aquest moment la seua carrera al mon faller comença a despegar fins debutar a la SecciĂł Especial de València l’any 2019.

A les Fogueres d’Alacant arranca en 2018 quan junt a Fernando Foix debuta en categoria especial amb “Trappist-1”

Fer un encĂ rrec personalitzat a l'artista Grego Acebedo

Tens una idea de ninot?


Vols fer un regal especial i Ăşnic?


Envia'ns el teu encĂ rrec completant el formulari i ens posarem en contacte amb tu!

    your image
    your image