Skip to content Skip to footer

Grego Acebedo


Creacions de Grego Acebedo


Fer un encàrrec a l'artista Grego Acebedo

Tens una idea de ninot?
Vols fer un regal?
Envia'ns el teu encàrrec completant el formulari i ens posem en contacte amb tu!
  Informació de Grego Acebedo

  Gregorio Acebedo García ,més conegut com Grego Acebedo, és un artista plàstic que ha desenvolupat la seua carrera artística en l’àmbit del graffiti i la creació de Falles i Fogueres. A través de l’artista faller Juan Lluch entra en el món de les Falles, dins del qual té com a un dels seus referents al borrianenc Vicent Martínez.

  La seua experiència en el món de l’art urbà fa que les seues obres tinguen molts trets d’aquesta disciplina. L’esculptura i la pintura de les seues Falles transporta al volum les expressions i composicions habituals de les creacions artístiques vinculades al street art. Atorga una importància capital a la tria de color per als seus treballs. No sembla estrany que el seu coneixement profund del panorama internacional de l’art de carrer el duga a col·laborar amb Dulk, qui realitza per a Grego dissenys per alguns dels seus cadafals infantils.

  Planta les seues primeres Falles infantils en 2014 a Benicarló a les demarcacions de Nou Barri i L’Embut. A partir d’aquest moment la seua carrera al mon faller comença a despegar fins debutar a la Secció Especial de València l’any 2019.

  A les Fogueres d’Alacant arranca en 2018 quan junt a Fernando Foix debuta en categoria especial amb “Trappist-1”

  Iniciar xat