Jose Gallego

InformaciĂł sobre Jose Gallego

Jose Gallego Gallego (Gandia, 21 de febrer de 1980) Ă©s un artista faller. Planta la seua primera falla al 1998 per la comissiĂł Rois de Corella a Gandia als dĂ­huit anys.
La seua producciĂł a ValĂšncia s’inicia amb “CatapĂșm-chimpĂșn-mec” a l’encreuament de Sueca-Literat Azorin. Des d’aquest moment fins l’actualitat la seua carrera despega fent una gran trajectĂČria a la primera categoria i desprĂ©s pegant el bot a la secciĂł especial, on aconsegueix el primer premi l’any 2017 de la mĂ  de Convento Jerusalem.
En quant a les fogueres d’Alacant, debuta amb un primer premi a la secciĂł primera amb la foguera Sant Blai la Torreta. Amb aquesta mateixa foguera, aconsegueix el mĂ xim guardo d’especial dos anys desprĂ©s. El 2013 decideix emprendre un nou camĂ­ a les fogueres grans, de la ma de Manolo Algarra. En 2014 debuta amb Seneca Autobusos on aconsegueix 4 primers premis de la mĂ xima categoria als 6 Ășltims anys.
Les seues obres tenen un estil caracteritzat pel trencament de lĂ­nies i l’estilitzaciĂł de figures amb una pintura de colors cridaners. És habitual trobar ninots plens de ganyotes amb anatomies deformades als cadafals infantils plantats pel de BeniarjĂł. L’espontaneĂŻtat Ă©s part fonamental de les seues creacions. Jose Gallego beu de la font dels artistes clĂ ssics. Gaudeix molt en el pensament i selecciĂł d’idees jugant a imaginar el resultat final i deixant part del seu treball a la improvisaciĂł sense tancar del tot.

Fer un encĂ rrec personalitzat a l'artista Jose Gallego

Tens una idea de ninot?


Vols fer un regal especial i Ășnic?


Envia'ns el teu encĂ rrec completant el formulari i ens posarem en contacte amb tu!

    your image
    your image