Jose Gallego

InformaciĂł sobre Jose Gallego

Jose Gallego Gallego (Gandia, 21 de febrer de 1980) ĂŠs un artista faller. Planta la seua primera falla al 1998 per la comissiĂł Rois de Corella a Gandia als dĂ­huit anys.
La seua producciĂł a València s’inicia amb “CatapĂşm-chimpĂşn-mec” a l’encreuament de Sueca-Literat Azorin. Des d’aquest moment fins l’actualitat la seua carrera despega fent una gran trajectòria a la primera categoria i desprĂŠs pegant el bot a la secciĂł especial, on aconsegueix el primer premi l’any 2017 de la mĂ  de Convento Jerusalem.
En quant a les fogueres d’Alacant, debuta amb un primer premi a la secció primera amb la foguera Sant Blai la Torreta. Amb aquesta mateixa foguera, aconsegueix el màxim guardo d’especial dos anys després. El 2013 decideix emprendre un nou camí a les fogueres grans, de la ma de Manolo Algarra. En 2014 debuta amb Seneca Autobusos on aconsegueix 4 primers premis de la màxima categoria als 6 últims anys.
Les seues obres tenen un estil caracteritzat pel trencament de lĂ­nies i l’estilitzaciĂł de figures amb una pintura de colors cridaners. És habitual trobar ninots plens de ganyotes amb anatomies deformades als cadafals infantils plantats pel de BeniarjĂł. L’espontaneĂŻtat ĂŠs part fonamental de les seues creacions. Jose Gallego beu de la font dels artistes clĂ ssics. Gaudeix molt en el pensament i selecciĂł d’idees jugant a imaginar el resultat final i deixant part del seu treball a la improvisaciĂł sense tancar del tot.

Fer un encĂ rrec personalitzat a l'artista Jose Gallego

Tens una idea de ninot?


Vols fer un regal especial i Ăşnic?


Envia'ns el teu encĂ rrec completant el formulari i ens posarem en contacte amb tu!

    your image
    your image