Skip to content Skip to footer

Jose Gallego


Creacions de Jose Gallego


Fer un encàrrec a l'artista Jose Gallego

Tens una idea de ninot?
Vols fer un regal?
Envia'ns el teu encàrrec completant el formulari i ens posem en contacte amb tu!
  Informació de Jose Gallego

  Jose Gallego Gallego (Gandia, 21 de febrer de 1980) és un artista faller. Planta la seua primera falla al 1998 per la comissió Rois de Corella a Gandia als díhuit anys.
  La seua producció a València s’inicia amb “Catapúm-chimpún-mec” a l’encreuament de Sueca-Literat Azorin. Des d’aquest moment fins l’actualitat la seua carrera despega fent una gran trajectòria a la primera categoria i després pegant el bot a la secció especial, on aconsegueix el primer premi l’any 2017 de la mà de Convento Jerusalem.
  En quant a les fogueres d’Alacant, debuta amb un primer premi a la secció primera amb la foguera Sant Blai la Torreta. Amb aquesta mateixa foguera, aconsegueix el màxim guardo d’especial dos anys després. El 2013 decideix emprendre un nou camí a les fogueres grans, de la ma de Manolo Algarra. En 2014 debuta amb Seneca Autobusos on aconsegueix 4 primers premis de la màxima categoria als 6 últims anys.
  Les seues obres tenen un estil caracteritzat pel trencament de línies i l’estilització de figures amb una pintura de colors cridaners. És habitual trobar ninots plens de ganyotes amb anatomies deformades als cadafals infantils plantats pel de Beniarjó. L’espontaneïtat és part fonamental de les seues creacions. Jose Gallego beu de la font dels artistes clàssics. Gaudeix molt en el pensament i selecció d’idees jugant a imaginar el resultat final i deixant part del seu treball a la improvisació sense tancar del tot.

  Iniciar xat