Òscar Villada

Informació sobre Òscar Villada

Òscar Villada Sanchis ĂŠs un artista faller que ha desenvolupat majoritĂ riament la seua trajectòria professional com a creador de falles i fogueres infantils. Combina la seua activitat d’artesĂ  amb la d’operari colorista a un laboratori d’arts grĂ fiques.

Planta la seua primera Falla infantil a la demarcaciĂł de Dr. Sanchis Bergon – TĂşria en 2009. Debuta en 2013 a les Fogueres de Sant Joan plantant l’obra infantil de Gran Via – Garbinet que duia per lema “Garbinet un vent que bufa poquet”.

La seua escultura es veu influenciada per l’estil dels dibuixos animats i el pop art. Els colors vius i una pintura molt neta sĂłn trets identitaris de les seues obres efĂ­meres, caracterĂ­stiques que atorguen gran vistositat al conjunt. Abans de començar a dibuixar intenta posar-se als ulls d’un xiquet i busca allò que els pot agradar. Les seues creacions sempre tenen un punt didĂ ctic perquè pugen aprendre alguna cosa, sense arribar al punt que siguin pesades per a ells al dotar-les d’un gran enginy i diversiĂł facilitant una rĂ pida lectura per part de l’espectador mĂŠs menut.

Fer un encàrrec personalitzat a l'artista Òscar Villada

Tens una idea de ninot?


Vols fer un regal especial i Ăşnic?


Envia'ns el teu encĂ rrec completant el formulari i ens posarem en contacte amb tu!

    your image
    your image