Skip to content Skip to footer

Òscar Villada


Creacions de Òscar Villada


Fer un encàrrec a l'artista Òscar Villada

Tens una idea de ninot?
Vols fer un regal?
Envia'ns el teu encàrrec completant el formulari i ens posem en contacte amb tu!
    Informació de Òscar Villada

    Òscar Villada Sanchis és un artista faller que ha desenvolupat majoritàriament la seua trajectòria professional com a creador de falles i fogueres infantils. Combina la seua activitat d’artesà amb la d’operari colorista a un laboratori d’arts gràfiques.

    Planta la seua primera Falla infantil a la demarcació de Dr. Sanchis Bergon – Túria en 2009. Debuta en 2013 a les Fogueres de Sant Joan plantant l’obra infantil de Gran Via – Garbinet que duia per lema “Garbinet un vent que bufa poquet”.

    La seua escultura es veu influenciada per l’estil dels dibuixos animats i el pop art. Els colors vius i una pintura molt neta són trets identitaris de les seues obres efímeres, característiques que atorguen gran vistositat al conjunt. Abans de començar a dibuixar intenta posar-se als ulls d’un xiquet i busca allò que els pot agradar. Les seues creacions sempre tenen un punt didàctic perquè pugen aprendre alguna cosa, sense arribar al punt que siguin pesades per a ells al dotar-les d’un gran enginy i diversió facilitant una ràpida lectura per part de l’espectador més menut.

    Iniciar xat