Ramón Solaz

Informació sobre Ramón Solaz

Monperfil sorgeix com un espai creatiu en el que Ramon Solaz integra totes les seues facetes artístiques. D’aquesta manera, celebra els seus 10 anys de activitat laboral unificant Baix un mateix segell tots els seus treballs de disseny, escultura, pintura e il·lustració.

Ramon va estudiar arquitectura y va compaginar el projecte final de carrera amb els estudis d’artista faller i disseny d’escenografia. Va formar part de la primera promoció d’artistes fallers titulats, i en el any 2014, el seu expedient va rebre el Premi Nacional de Formació Professional de Grau superior en la família de les arts i artesanies.

El seu primer ninot, #arquitoctura, retratava a un alumne de arquitectura lidiant amb el seu projecte final de carrera i va suposar un primer encontre entre les seues diferents facetes professionals que continua vigent hui en dia.

No es estrany veure en el seu treball conceptes de les dos disciplines fusionades com per exemple la composició, la modulació, la geometria, la senzillesa de les formes, el estudi de color o el estudi del entorn. El seu treball també te un fort caràcter social i tracta temes com la inclusió, el respecte, la tolerància o la sostenibilitat.

Durant aquest temps ha compaginat la seua labor com artista faller en ciutats com Valencia, Paterna i Torrent amb altres treballs de disseny i coordinació de projectes. En 2015 va col·laborar en la construcció del escenari principal del festival de música electrònica Tomorrowland i actualment treballa en un estudi de disseny que compta amb el seu propi taller de producció.

Fer un encàrrec personalitzat a l'artista Ramón Solaz

Tens una idea de ninot?


Vols fer un regal especial i únic?


Envia'ns el teu encàrrec completant el formulari i ens posarem en contacte amb tu!

    your image
    your image