Skip to content Skip to footer

Ram贸n Solaz


Creacions de Ram贸n Solaz


Fer un enc脿rrec a l'artista Ram贸n Solaz

Tens una idea de ninot?
Vols fer un regal?
Envia'ns el teu enc脿rrec completant el formulari i ens posem en contacte amb tu!


Informaci贸 de Ram贸n Solaz

Monperfil sorgeix com un espai creatiu en el que Ramon Solaz integra totes les seues facetes art铆stiques. D鈥檃questa manera, celebra els seus 10 anys de activitat laboral unificant Baix un mateix segell tots els seus treballs de disseny, escultura, pintura e il路lustraci贸.

Ramon va estudiar arquitectura y va compaginar el projecte final de carrera amb els estudis d鈥檃rtista faller i disseny d鈥檈scenografia. Va formar part de la primera promoci贸 d鈥檃rtistes fallers titulats, i en el any 2014, el seu expedient va rebre el Premi Nacional de Formaci贸 Professional de Grau superior en la fam铆lia de les arts i artesanies.

El seu primer ninot, #arquitoctura, retratava a un alumne de arquitectura lidiant amb el seu projecte final de carrera i va suposar un primer encontre entre les seues diferents facetes professionals que continua vigent hui en dia.

No es estrany veure en el seu treball conceptes de les dos disciplines fusionades com per exemple la composici贸, la modulaci贸, la geometria, la senzillesa de les formes, el estudi de color o el estudi del entorn. El seu treball tamb茅 te un fort car脿cter social i tracta temes com la inclusi贸, el respecte, la toler脿ncia o la sostenibilitat.

Durant aquest temps ha compaginat la seua labor com artista faller en ciutats com Valencia, Paterna i Torrent amb altres treballs de disseny i coordinaci贸 de projectes. En 2015 va col路laborar en la construcci贸 del escenari principal del festival de m煤sica electr貌nica Tomorrowland i actualment treballa en un estudi de disseny que compta amb el seu propi taller de producci贸.

Iniciar xat
1
馃挰 Necessites ajuda?
Hola 馃憢
Podem ajudar-te?