Xavier Herrero

InformaciĂł sobre Xavier Herrero

Xavier Herrero representa la passiĂł pel seu treball d’artista faller. Naix a XĂ tiva i ja en la seua infantesa decideix que serĂ  artista faller, impulsat per la seua vocaciĂł i curiositat. Amb tan sols quinze anys, planta la seua primera falla infantil a la seua ciutat. Des d’aquest moment acumula 35 anys d’experiència al sector.
En 1989 munta el seu taller ja com a professional, on ha donat vida a mÊs de 300 falles i fogueres. De la seua imaginació naixen les idees que amb les seues mans aconsegueix construir, sorprenent clients i admiradors, i sempre amb gran professionalitat.
Davant la seua curiositat per aprendre i el seu bon fer, aconsegueix fer-se un lloc en la construcciĂł de decorats, escenografies, aparadors, decoraciĂł i diferents treballs artĂ­stics treballant per a grans marques i estudis de disseny. TambĂŠ realitza interiorisme.
El seu taller, dotat del mestratge artĂ­stic i tecnològic, Ês capaç d’afrontar reptes artĂ­stics de gran nivell, comptant per a això amb un conjunt de professionals que fan que els majors reptes siguen possibles.

Fer un encĂ rrec personalitzat a l'artista Xavier Herrero

Tens una idea de ninot?


Vols fer un regal especial i Ăşnic?


Envia'ns el teu encĂ rrec completant el formulari i ens posarem en contacte amb tu!

    your image
    your image