Skip to content Skip to footer

Xavier Herrero


Treballs de Xavier Herrero

  Decoració Cinesa Jumanji

  Decoració interactiva per a l'estrena de la película Jumanji als cines Cinesa. Els clients tiraven una rosa a les caixes per fer cistella.

  Adidas SuperStar Festival

  Recreació de la sabata Adidas Superstar per a exposar la seua gamma històrica de sabatilles SuperStar al festival Sonar de Barcelona. També hi havien maquines de realitat virtual on els assistents podien gaudir d'un concert amb aquesta última tecnologia.

  Regal Nadal CC

  Crida l'atenció de les famílies i dels més menuts amb una decoració d'aquest estil. A la caixa de regals es lliuraran les cartes als reis mags o pare Noel, i es pot aprofitar per a realitzar retratar el moment en forma de fotografia. Segur que als més petits els ompli d'il·lusió el moment.


Fer un encàrrec a l'artista Xavier Herrero

Tens una idea de ninot?
Vols fer un regal?
Envia'ns el teu encàrrec completant el formulari i ens posem en contacte amb tu!
  Informació de Xavier Herrero

  Xavier Herrero representa la passió pel seu treball d’artista faller. Naix a Xàtiva i ja en la seua infantesa decideix que serà artista faller, impulsat per la seua vocació i curiositat. Amb tan sols quinze anys, planta la seua primera falla infantil a la seua ciutat. Des d’aquest moment acumula 35 anys d’experiència al sector.
  En 1989 munta el seu taller ja com a professional, on ha donat vida a més de 300 falles i fogueres. De la seua imaginació naixen les idees que amb les seues mans aconsegueix construir, sorprenent clients i admiradors, i sempre amb gran professionalitat.
  Davant la seua curiositat per aprendre i el seu bon fer, aconsegueix fer-se un lloc en la construcció de decorats, escenografies, aparadors, decoració i diferents treballs artístics treballant per a grans marques i estudis de disseny. També realitza interiorisme.
  El seu taller, dotat del mestratge artístic i tecnològic, és capaç d’afrontar reptes artístics de gran nivell, comptant per a això amb un conjunt de professionals que fan que els majors reptes siguen possibles.

  Iniciar xat