Skip to content Skip to footer

Concurs #DibujaTuNinotRuN

En Regalaunninot.com volem promoure la creativitat dels artistes fallers entre els més xiquets i xiquetes de la casa. Per això llancem el concurs #DibujaTuNinotRuN en col·laboració amb l’artista alacantí Toño Savall, autor de nombroses Falles i Fogueres amb un estil que potencia la imaginació de xiquets i xiquetes en les seues obres efímeres.

Vols el teu dibuix convertit en ninot?

1. Passa’t pel producte de Rayajos –> Clica ací

2. Puja el teu dibuix

3. Toño Savall el farà realitat en forma de ninot

També pots crear el teu ninot personalitzat, escriunos per a fer un encàrrec i t’ajudarem a fer-lo realitat.

Dibuixa el teu ninot

Pots votar soles 1 vegada per dispositiu/IP i a 1 dibuix des del 2 de Març a les 12:00h fins al 7 de Març a les 21:00h donant-se a conéixer l’obra més votada el 7 de Març a les 22:00h. Qualsevol tipus de frau detectat serà penalitzat.

Busca el dibuix per nom.

Clica sobre la imatge i que tinga un borde blau.

Clica en el botó de Votar del final.

Comparteix el teu dibuix

Comparteix el concurs als teus contactes per a que voten per el teu dibuix.

Ninots de Toño Savall

Vols el teu dibuix convertit en ninot?

1. Passa’t pel producte de Rayajos –> Clica ací

2. Puja el teu dibuix

3. Toño Savall el farà realitat en forma de ninot

També pots crear el teu ninot personalitzat, escriunos per a fer un encàrrec i t’ajudarem a fer-lo realitat.Bases del concurs

1. Podran participar qualsevol xiquet o xiqueta menor de 16 anys resident en territori peninsular espanyol presentant un únic dibuix per participant enviat pels seus pares o tutors legals.

2. El concurs tindrà una temàtica lliure i el termini de lliurament serà dónes del 23 de Febrer a les 12:00h fins al 1 de Març a les 23:59h via el formulari de correu.

3. No entraran en concurs els dibuixos presentats fora de termini.

4. Els dibuixos estaran identificats amb el nom del pare/mare/tutor, correu electrònic, telèfon, el nom de l’artista, edat i la imatge del dibuix. Aquestes dades s’utilitzaran als únics efectes de localitzar als
guanyadors. Acabat el concurs, les dades seran destruïdes.

5. Cada dibuix enviat dóna l’autorització a Regalaunninot.com a utilitzar-lo per a mostrar-lo en les plataformes que desitge.

6. El sistema de votació funcionarà per IP única i es realitzarà un dibuix per votació. El termini de votació serà des del 2 de Març a les 12:00h fins al 7 de Març a les 21:00h donant-se a conéixer l’obra més votada el 7 de Març a les 22:00hQualsevol tipus de frau detectat serà penalitzat.

7. Toño convertirà en ninot el dibuix infantil més votat d’entre totes les propostes enviades a Regalaunninot.com .

8. En cas d’empat es realitzarà un sorteig entre les obres que hagen obtingut el major nombre de vots de les presentades. 

9. El dibuix guanyador es convertirà en un ninot a partir de la interpretació de l’artista Toño Savall. Es poden reduir detalls del dibuix per a simplificar-lo. El valor del ninot no superarà els 160€.

10. Una vegada acabat el ninot serà entregada a l’autor o autora en una data a determinar posteriorment. En cas de no poder fer-se lliurament presencial s’enviarà per correu postal a l’adreça indicada pels pares o tutors legals corresponents.

Iniciar xat
1
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
Podem ajudar-te?