Concurs #DibujaTuNinotRuN

En Regalaunninot.com volem promoure la creativitat dels artistes fallers entre els mĂ©s xiquets i xiquetes de la casa. Per aixĂČ llancem el concurs #DibujaTuNinotRuN en col·laboraciĂł amb l’artista alacantĂ­ Toño Savall, autor de nombroses Falles i Fogueres amb un estil que potencia la imaginaciĂł de xiquets i xiquetes en les seues obres efĂ­meres.

Dibuixa el teu ninot

El concurso ja ha finalitzat.
Vos presentem un taller de papercraft. Descarrega els 3 NinotCraft de Regala un ninot i crea el teu ninot faller fet amb la tĂšcnica de papercraft.
Descarregar ninotcraft en A4

Ninots de Toño Savall

Vols el teu dibuix convertit en ninot?

1. Passa’t pel producte de Rayajos –> Clica acĂ­

2. Puja el teu dibuix

3. Toño Savall el farà realitat en forma de ninot

TambĂ© pots crear el teu ninot personalitzat, escriunos per a fer un encĂ rrec i t’ajudarem a fer-lo realitat.
Bases del concurs

1. Podran participar qualsevol xiquet o xiqueta menor de 16 anys resident en territori peninsular espanyol presentant un Ășnic dibuix per participant enviat pels seus pares o tutors legals.

2. El concurs tindrà una temàtica lliure i el termini de lliurament serà dónes del 23 de Febrer a les 12:00h fins al 1 de Març a les 23:59h via el formulari de correu.

3. No entraran en concurs els dibuixos presentats fora de termini.

4. Els dibuixos estaran identificats amb el nom del pare/mare/tutor, correu electrĂČnic, telĂšfon, el nom de l’artista, edat i la imatge del dibuix. Aquestes dades s’utilitzaran als Ășnics efectes de localitzar als
guanyadors. Acabat el concurs, les dades seran destruĂŻdes.

5. Cada dibuix enviat dĂłna l’autoritzaciĂł a Regalaunninot.com a utilitzar-lo per a mostrar-lo en les plataformes que desitge.

6. El sistema de votaciĂł funcionarĂ  per IP Ășnica i es realitzarĂ  un dibuix per votaciĂł. El termini de votaciĂł serĂ  des del 2 de Març a les 12:00h fins al 7 de Març a les 21:00h donant-se a conĂ©ixer l’obra mĂ©s votada el 7 de Març a les 22:00h.Qualsevol tipus de frau detectat serĂ  penalitzat.

7. Toño convertirĂ  en ninot el dibuix infantil mĂ©s votat d’entre totes les propostes enviades a Regalaunninot.com .

8. En cas d’empat es realitzarĂ  un sorteig entre les obres que hagen obtingut el major nombre de vots de les presentades.

9. El dibuix guanyador es convertirĂ  en un ninot a partir de la interpretaciĂł de l’artista Toño Savall. Es poden reduir detalls del dibuix per a simplificar-lo. El valor del ninot no superarĂ  els 160€.

10. Una vegada acabat el ninot serĂ  entregada a l’autor o autora en una data a determinar posteriorment. En cas de no poder fer-se lliurament presencial s’enviarĂ  per correu postal a l’adreça indicada pels pares o tutors legals corresponents.

11. La organitzaciĂł es reserva el dret d’actuar davant qualsevol situaciĂł no contemplada en aquestes bases