La indústria del videojoc i de l’art faller s’uneixen per a crear sinergies

L’artista faller valencià Jose Luis Platero realitza figures per a la indústria del videojoc, en concret per a l’empresa Magic Fennec, empresa tecnològica situada a Saragossa que obrirà les seues instal·lacions pròximament en la capital aragonesa com a centre de formació de videojocs referencia a Espanya.El sector de l’art faller entra de ple en el món dels videojocs gràcies a l’encàrrec realitzat per l’empresa Magic Fennec a través de la web Regalaunninot.com. Després de diversos contactes, representants de la companyia aragonesa van visitar el taller de l’artista Jose Luis Platero a València quedant fascinats per la capacitat creativa del seu taller.A partir d’ací es posen a treballar conjuntament demanant a l’artesà valencià la reproducció en volum de personatges del videojoc que Magic Fennec llançarà l’any vinent 2021 i que portarà per títol “Chemical Battles”. Així Platero s’ha encarregat en temps rècord de portar a volum els models digitals dels personatges Hidrox i Amon, que en la seua versió física estaran situats en el UTHUB, centre de formació oficial de Unreal Engine en España autoritzat per Epic Games (empresa creadora de Fortnite ) i dirigit a estudiants, professionals i empreses del mercat hispanoparlant. La ubicació privilegiada d’aquestes grans figures de més de 3 metres d’altura en el World Trade Center de Saragossa permetran a tothom que assistisca al centre admirar la seua dimensió i fer-se fotos amb elles.


Aquest encàrrec demostra la versatilitat i dinamisme del sector de l’artista faller com ha demostrat a la perfecció Jose Luis Platero i el potencial i la viabilitat de la iniciativa Regalaunninot.com ara convertida en una potent eina de promoció i difusió de les possibilitats dels artistes fallers més enllà de la creació de Falles en indústries com el videojoc o sectors com la decoració, la tematització d’espais o la creació d’escenografies.

Vols un ninot per a la teua empresa?

Aquesta història ens ha reafirmat la infinitat de possibilitats que poden fer els nostres artistes fallers. Pots veure més treballs per a empreses i per a qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres. També disposem d’un gran catàleg de ninots de tots els nostres artistes.

Trabajo final