Skip to content Skip to footer

La ind煤stria del videojoc i de l’art faller s’uneixen per a crear sinergies

L’artista faller valenci脿 Jose Luis Platero realitza figures per a la ind煤stria del videojoc, en concret per a l’empresa Magic Fennec, empresa tecnol貌gica situada a Saragossa que obrir脿 les seues instal路lacions pr貌ximament en la capital aragonesa com a centre de formaci贸 de videojocs referencia a Espanya.El sector de l’art faller entra de ple en el m贸n dels videojocs gr脿cies a l’enc脿rrec realitzat per l’empresa Magic Fennec a trav茅s de la web Regalaunninot.com. Despr茅s de diversos contactes, representants de la companyia aragonesa van visitar el taller de l’artista Jose Luis Platero a Val猫ncia quedant fascinats per la capacitat creativa del seu taller.A partir d’ac铆 es posen a treballar conjuntament demanant a l’artes脿 valenci脿 la reproducci贸 en volum de personatges del videojoc que Magic Fennec llan莽ar脿 l’any vinent 2021 i que portar脿 per t铆tol 鈥淐hemical Battles鈥. Aix铆 Platero s’ha encarregat en temps r猫cord de portar a volum els models digitals dels personatges Hidrox i Amon, que en la seua versi贸 f铆sica estaran situats en el UTHUB, centre de formaci贸 oficial de Unreal Engine en Espa帽a autoritzat per Epic Games (empresa creadora de Fortnite ) i dirigit a estudiants, professionals i empreses del mercat hispanoparlant. La ubicaci贸 privilegiada d’aquestes grans figures de m茅s de 3 metres d’altura en el World Trade Center de Saragossa permetran a tothom que assistisca al centre admirar la seua dimensi贸 i fer-se fotos amb elles.


Aquest enc脿rrec demostra la versatilitat i dinamisme del sector de l’artista faller com ha demostrat a la perfecci贸 Jose Luis Platero i el potencial i la viabilitat de la iniciativa Regalaunninot.com ara convertida en una potent eina de promoci贸 i difusi贸 de les possibilitats dels artistes fallers m茅s enll脿 de la creaci贸 de Falles en ind煤stries com el videojoc o sectors com la decoraci贸, la tematitzaci贸 d’espais o la creaci贸 d’escenografies.

Vols un ninot per a la teua empresa?

Aquesta hist貌ria ens ha reafirmat la infinitat de possibilitats que poden fer els nostres artistes fallers. Pots veure m茅s treballs per a empreses i per a qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres. Tamb茅 disposem d’un gran cat脿leg de ninots de tots els nostres artistes.

Trabajo final

Iniciar xat
1
馃挰 Necessites ajuda?
Hola 馃憢
Podem ajudar-te?