Bernardo Estela Parra

InformaciĂł sobre Bernardo Estela Parra

Bernardo Estela Parra (Alzira, 16 d’abril de 1966) ĂŠs un artista faller valenciĂ , amb mĂŠs de tres dècades de trajectòria professional dedicada a la creaciĂł de Falles i Fogueres. Els seus inicis estan vinculats al taller de Julio Monterrubio, de qui aprĂŠn l’ofici. Dins d’aquest obrador signarĂ  la seua primera Falla infantil en 1989 amb el lema “València, mora i cristiana”. Amb aquest primer treball debuta en la mĂ xima categoria de les Falles d’Alzira plantant-la per la comissiĂł Pintor Andreu de la qual era membre en aquell moment. En 1993 s’independitza desprĂŠs que el seu mentor tanque el taller. En aquest primer perĂ­ode les localitats de Gandia, Carcaixent i la seua Alzira natal voran plantades les primeres Falles d’Estela ja en solitari, on aconseguirĂ  molts primers premis a la mĂ xima categoria durant tota la seua trajectòria.
En 1997 es produeix la seua arribada a València plantant en SecciĂł Especial el cadafal infantil “Sentir la mĂşsica” per la comissiĂł Arquebisbe Olaechea – Sant Marcel¡lĂ­. Amb aquesta entrada a València comença la seua llarga i gran carrera professional on aconsegueix grans premis a totes les categories que planta i ninots indultats.
En l’any 2016 compleix vint-i-cinc anys com a membre del Gremi ArtesĂ  d’Artistes Fallers de València i rep el Ninot d’Or, mĂ xim reconeixement de l’entitat gremial.

Fer un encĂ rrec personalitzat a l'artista Bernardo Estela Parra

Tens una idea de ninot?


Vols fer un regal especial i Ăşnic?


Envia'ns el teu encĂ rrec completant el formulari i ens posarem en contacte amb tu!

    your image
    your image