Carlos CarsĂ­

InformaciĂł sobre Carlos CarsĂ­

Va nàixer a València el 22 de gener de 1984. El 1998 inicia el seu aprenentatge al taller de Manolo Blanco passant a formar part de la seva plantilla i mÊs tard per a Alejandro Santaeulalia.

DesprĂŠs de treballar en diversos tallers, l’any 2007 inicia el camĂ­ en solitari obrint el seu propi taller. Destaca durant dos anys plantant en la secciĂł especial infantil a València i a Alacant, i quatre anys en la secciĂł primera A i primera B de València. Havent plantat un total de 68 falles, el 2016 debuta a la secciĂł especial de València de la mĂ  de la falla Cuba – Literat AzorĂ­n, arribant a aconseguir el primer premi de la secciĂł i primer premi d’Enginy i GrĂ cia, entre d’altres mĂŠs com el de millor ninot de secciĂł especial i el premi i + G, cosa poc habitual.

L’any 2019, desprĂŠs d’un quart premi en el 2017 i un tercer en el 2018, es torna a alçar amb el mĂ xim guardĂł de la categoria d’or aquesta vegada amb la històrica comissiĂł de l’Antiga de Campanar, tornant a aconseguir tambĂŠ el primer premi d’enginy i grĂ cia de la categoria.

Per a l’exercici 2020 arribarĂ  a la xifra de 100 falles i fogueres plantades en diverses categories al llarg d’aquests anys. I tornarĂ  a defensar plaça en la comissiĂł del barri de Campanar, amb la qual serĂ  el tercer treball que planta al costat d’ells. TambĂŠ tornarĂ  a la categoria d’or de les fogueres d’Alacant, al costat de la comissiĂł de Sagrada FamĂ­lia i reprendrĂ  una secciĂł en la que tantes alegries ens va donar anys enrere, aquesta vegada de la mĂ  de la Falla Ribera – Convent Santa Clara, a la secciĂł 1ÂŞ A.

Fer un encĂ rrec personalitzat a l'artista Carlos CarsĂ­

Tens una idea de ninot?


Vols fer un regal especial i Ăşnic?


Envia'ns el teu encĂ rrec completant el formulari i ens posarem en contacte amb tu!

    your image
    your image