Skip to content Skip to footer

Carlos Carsí


Creacions de Carlos Carsí


Fer un encàrrec a l'artista Carlos Carsí

Tens una idea de ninot?
Vols fer un regal?
Envia'ns el teu encàrrec completant el formulari i ens posem en contacte amb tu!
  Informació de Carlos Carsí

  Va nàixer a València el 22 de gener de 1984. El 1998 inicia el seu aprenentatge al taller de Manolo Blanco passant a formar part de la seva plantilla i més tard per a Alejandro Santaeulalia.

  Després de treballar en diversos tallers, l’any 2007 inicia el camí en solitari obrint el seu propi taller. Destaca durant dos anys plantant en la secció especial infantil a València i a Alacant, i quatre anys en la secció primera A i primera B de València. Havent plantat un total de 68 falles, el 2016 debuta a la secció especial de València de la mà de la falla Cuba – Literat Azorín, arribant a aconseguir el primer premi de la secció i primer premi d’Enginy i Gràcia, entre d’altres més com el de millor ninot de secció especial i el premi i + G, cosa poc habitual.

  L’any 2019, després d’un quart premi en el 2017 i un tercer en el 2018, es torna a alçar amb el màxim guardó de la categoria d’or aquesta vegada amb la històrica comissió de l’Antiga de Campanar, tornant a aconseguir també el primer premi d’enginy i gràcia de la categoria.

  Per a l’exercici 2020 arribarà a la xifra de 100 falles i fogueres plantades en diverses categories al llarg d’aquests anys. I tornarà a defensar plaça en la comissió del barri de Campanar, amb la qual serà el tercer treball que planta al costat d’ells. També tornarà a la categoria d’or de les fogueres d’Alacant, al costat de la comissió de Sagrada Família i reprendrà una secció en la que tantes alegries ens va donar anys enrere, aquesta vegada de la mà de la Falla Ribera – Convent Santa Clara, a la secció 1ª A.

  Iniciar xat