Skip to content Skip to footer

Xavi Gurrea


Creacions de Xavi Gurrea


Fer un encàrrec a l'artista Xavi Gurrea

Tens una idea de ninot?
Vols fer un regal?
Envia'ns el teu encàrrec completant el formulari i ens posem en contacte amb tu!
  Informació de Xavi Gurrea

  Xavier Gurrea, artista faller, és diseñador industrial i de interiors i membre de Cap de Suro estudi.
  En 2013 la falla Pizarro- Cirilo Amorós els ofereix la possibilitat de plantar la seua falla infantil per a 2014. De manera autodidacta i baix el nom de Cap de Suro (Ariadna González i Xavier Gurrea) van debutar en secció 10 amb “La màquina de somnis” aconseguint el 1er premi de secció.
  En 2015 van botar a secció 1a de la mà de la falla Joaquín Costa-Conde Altea aconseguint el 1er premi d’Enginy i gràcia a més del 6è de secció amb “Una festa als núvols”. Eixe mateix any també plantaren a les Fogueres de Sant Joan d’ Alacant amb “Qui sembra arreplega” per a la Foguera Gran via-Garbinet.
  2017 és un gran any, ja que van plantar a la secció especial “Hortalendari” en la falla Exposició- Micer Mascó, on van aconseguir el 1er premi d’Enginy i Gracia i 8é premi.
  La seua etapa en solitari comença en 2018 plantant la falla infantil de Blanqueries i aconseguint el primer premi d’enginy i gràcia i el quart de la seua secció.
  En 2019 a més de plantar al costat d’Ariadna la falla municipal infantil, també va plantar Cuba – Puerto Rico i Marqués de montortal- Josep Esteve en solitari aconseguint el primer premi de secció amb aquesta última. També va tornar a Alacant de la mà de la foguera La Ceràmica guanyant el quart premi de la secció especial.

  Iniciar xat