Xavi Gurrea

InformaciĂł sobre Xavi Gurrea

Xavier Gurrea, artista faller, és diseñador industrial i de interiors i membre de Cap de Suro estudi.
En 2013 la falla Pizarro- Cirilo AmorĂłs els ofereix la possibilitat de plantar la seua falla infantil per a 2014. De manera autodidacta i baix el nom de Cap de Suro (Ariadna GonzĂĄlez i Xavier Gurrea) van debutar en secciĂł 10 amb “La mĂ quina de somnis” aconseguint el 1er premi de secciĂł.
En 2015 van botar a secciĂł 1a de la mĂ  de la falla JoaquĂ­n Costa-Conde Altea aconseguint el 1er premi d’Enginy i grĂ cia a mĂ©s del 6Ăš de secciĂł amb “Una festa als nĂșvols”. Eixe mateix any tambĂ© plantaren a les Fogueres de Sant Joan d’ Alacant amb “Qui sembra arreplega” per a la Foguera Gran via-Garbinet.
2017 Ă©s un gran any, ja que van plantar a la secciĂł especial “Hortalendari” en la falla ExposiciĂł- Micer MascĂł, on van aconseguir el 1er premi d’Enginy i Gracia i 8Ă© premi.
La seua etapa en solitari comença en 2018 plantant la falla infantil de Blanqueries i aconseguint el primer premi d’enginy i grĂ cia i el quart de la seua secciĂł.
En 2019 a mĂ©s de plantar al costat d’Ariadna la falla municipal infantil, tambĂ© va plantar Cuba – Puerto Rico i MarquĂ©s de montortal- Josep Esteve en solitari aconseguint el primer premi de secciĂł amb aquesta Ășltima. TambĂ© va tornar a Alacant de la mĂ  de la foguera La CerĂ mica guanyant el quart premi de la secciĂł especial.

Fer un encĂ rrec personalitzat a l'artista Xavi Gurrea

Tens una idea de ninot?


Vols fer un regal especial i Ășnic?


Envia'ns el teu encĂ rrec completant el formulari i ens posarem en contacte amb tu!

    your image
    your image