Decoració per a la teua Administració de Loteries

Vos presentem el simpàtic far de l’Estanc Rozabales, situat a Galícia, que ara serveix d’amuletper a aquest establiment on pots des de comprar la premsa diària fins a provar sort amb un dècim de loteria. Aquest far representa d’una forma amable el famós Faro de punta Couso, famós en el litoral de Cangas i encarregat de guiar a les embarcacions que entren en la ria de Aldan, camí al Port pesquer de la localitat gallega.


Amb la figura decorativa de reclam s’ha aconseguit cridar l’atenció dels clients, amb el que tots els que passen per l’ administració de loteries freguen la seua décim per aquest ninot realitzat pel gran artista faller Sergio Musoles buscant i guiant-los cap a la sort per a finalment traure’s una foto com a record del seu pas per Cangas del Morrazo i més en concret del local. La decoració per a aquest negoci dirigit per Chelo Millán ha sigut tot un èxit aconseguint diferenciar a Rozabales amb una creació cridanera i atractiva nascuda en els tallers dels artistes fallers. Tal ha sigut la notorietat que el Faro de Vigo, diari d’informació general considerat el degà de la premsa espanyola, ha recollit la notíciaen la seua pàgina web.

Ens satisfà molt complir amb els desitjos dels clients i que els ninots per encàrrec per a empreses donen un resultat molt positiu per al negoci. Si tens un comerç i vols potenciar la seua imatge i donar-li major visibilitat, no dubtes a posar-te en contacte amb Regala un Ninot, especialistes en tematització i decoració per a empreses.

Encarrega’ns el teu ninot per a empresa!