Valentino Rossi homenatjat amb un ninot en el seu comiat de MotoGP

Dorna, empresa organitzadora del Mundial de Motociclisme, regala un ninot a Valentino Rossi pel seu comiat durant el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana.

Valentino Rossi s’acomiada del motociclisme professional durant aquest cap de setmana en el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana. El pilot italiĂ , que ha revolucionat durant mĂ©s de dues dĂšcades el mundial de motos amb el seu carisma i la seua trajectĂČria professional, diu adĂ©u a les pistes en l’Ășltima prova del Mundial de Motociclisme en la seua ediciĂł 2021 que tĂ© lloc en el Circuit Ricardo Tormo de Cheste.

‘Il dottore’ com Ă©s conegut pels seus nombrosos fans al llarg de tothom ha aconseguit coronar-se CampiĂł del MĂłn en 9 ocasions fent les delĂ­cies dels amants del motociclisme amb el seu estil de conducciĂł atrevit i les seues celebracions sempre cridaneres. El seu famĂłs 46 que ha lluĂŻt en les seues motos Ă©s ja un sĂ­mbol d’espectacle i tot una garantia de grans emocions sobre l’asfalt.

Dorna Sports, l’organitzadora del Mundial de Motociclisme, ha decidit regalar un ninot en el qual apareixen les 9 motocicletes amb les quals Valentino Rossi ha aconseguit els seus 9 tĂ­tols mundials. Aquest regal suposa un gran homenatge al pilot italiĂ  amb el segell artesanal mĂ©s valenciĂ  com Ă©s el de l’ofici d’artista faller, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO des de 2016.

Dorna es va posar en contacte amb Regala un Ninot, el primer marketplace de ninots personalitzats que posa en valor i visibilitza als artistes fallers, per a realitzar un bonic homenatge a Rossi reflectint tota l’essĂšncia del pilot amb tot luxe de detalls.

Per a aquesta gran creaciĂł els artistes fallers RaĂșl MartĂ­nez, director creatiu d’Estudio Chuky, i SacabutxArt, taller integrat per Vicent Torres i Jose Enrique GimĂ©nez, han posat tot l’afecte i professionalitat per a crear un ninot personalitzat Ășnic que recull la passiĂł de Valentino Rossi per l’esport del motociclisme al qual ha dedicat la seua vida de manera tan brillant.

Apassionat de les motos, tu també vols un ninot?