Valentino Rossi homenatjat amb un ninot en el seu comiat de MotoGP

Dorna, empresa organitzadora del Mundial de Motociclisme, regala un ninot a Valentino Rossi pel seu comiat durant el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana.

Valentino Rossi s’acomiada del motociclisme professional durant aquest cap de setmana en el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana. El pilot italià, que ha revolucionat durant més de dues dècades el mundial de motos amb el seu carisma i la seua trajectòria professional, diu adéu a les pistes en l’última prova del Mundial de Motociclisme en la seua edició 2021 que té lloc en el Circuit Ricardo Tormo de Cheste.

‘Il dottore’ com és conegut pels seus nombrosos fans al llarg de tothom ha aconseguit coronar-se Campió del Món en 9 ocasions fent les delícies dels amants del motociclisme amb el seu estil de conducció atrevit i les seues celebracions sempre cridaneres. El seu famós 46 que ha lluït en les seues motos és ja un símbol d’espectacle i tot una garantia de grans emocions sobre l’asfalt.

Dorna Sports, l’organitzadora del Mundial de Motociclisme, ha decidit regalar un ninot en el qual apareixen les 9 motocicletes amb les quals Valentino Rossi ha aconseguit els seus 9 títols mundials. Aquest regal suposa un gran homenatge al pilot italià amb el segell artesanal més valencià com és el de l’ofici d’artista faller, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO des de 2016.

Dorna es va posar en contacte amb Regala un Ninot, el primer marketplace de ninots personalitzats que posa en valor i visibilitza als artistes fallers, per a realitzar un bonic homenatge a Rossi reflectint tota l’essència del pilot amb tot luxe de detalls.

Per a aquesta gran creació els artistes fallers Raúl Martínez, director creatiu d’Estudio Chuky, i SacabutxArt, taller integrat per Vicent Torres i Jose Enrique Giménez, han posat tot l’afecte i professionalitat per a crear un ninot personalitzat únic que recull la passió de Valentino Rossi per l’esport del motociclisme al qual ha dedicat la seua vida de manera tan brillant.

Apassionat de les motos, tu també vols un ninot?

Open chat