Artistes Fallers realitzen escenografia per a homenatge a Federico GarcĂ­a Lorca

El retorn als escenaris d’una certa normalitat desprĂ©s de la pandĂšmia de Covid-19 Ă©s una fantĂ stica notĂ­cia. La programaciĂł de teatres, festivals d’arts escĂšniques i concerts de mĂșsica demostren que la Cultura Ă©s Segura. Ara mĂ©s que mai Ă©s necessari fomentar i promoure les IndĂșstries Creatives i Culturals del nostre paĂ­s.

Fotografia: Tempo Giusto

En aquest sentit els artistes fallers com a part d’aquest sector cultural tenen un gran potencial. Els creadors de les Falles de ValĂšncia tenen una gran experiĂšncia en producciĂł de volums, decoracions, tematitzacions i creaciĂł d’escenografies per a tota mena d’esdeveniments culturals.

Escenografia per a homenatjar a Lorca

L’AssociaciĂł Musical Tempo Giusto de Saragossa, entitat amb vocaciĂł cultural i pretensiĂł d’atendre amb qualitat i rigor el creixent interĂ©s per la mĂșsica clĂ ssica, es va posar en contacte amb Regalaunninot.com.

Fotografia: Tempo Giusto

Necessitaven elements escenogrĂ fics per a l’obra “DesprĂ©s de la petjada de Lorca”, un senzill i Ă­ntim homenatge al record, sempre viu, del poeta i dramaturg granadĂ­ la fi del qual era realçar la petjada del gran Federico GarcĂ­a Lorca.

Per a aquest preciĂłs encĂ rrec comptem amb Escenografies Ximo Foix, taller amb Ă mplia experiĂšncia en encĂ rrecs escenogrĂ fics i direcciĂł d’art per a pel·lĂ­cules i curtmetratges en la indĂșstria cinematogrĂ fica.


Un sol i una lluna a cada costat de l’escenari juntament amb un arbre que marcava el centre de l’escena formaven un conjunt magnĂ­fic per a acompanyar a la soprano MarĂ­a Sala, Ricardo Solans al piano, Chabi BebedĂ© en la guitarra i Juanjo HernĂĄndez en la declamaciĂł en les representacions del Teatre del Mercat de la capital aragonesa.

Com vam poder observar l’obra ha sigut un Ăšxit i el resultat del treball de l’artista faller de BenicarlĂł ha aconseguit el seu objectiu en una obra on mĂșsica i paraula s’encadenen en una infinitat d’emocions.

EstĂ s buscant un decorat per a una obra de teatre o actuaciĂł musical? No dubtes a consultar-nos en Regala un Ninot!