Skip to content Skip to footer

Artistes Fallers realitzen escenografia per a homenatge a Federico García Lorca

El retorn als escenaris d’una certa normalitat després de la pandèmia de Covid-19 és una fantàstica notícia. La programació de teatres, festivals d’arts escèniques i concerts de música demostren que la Cultura és Segura. Ara més que mai és necessari fomentar i promoure les Indústries Creatives i Culturals del nostre país.

Fotografia: Tempo Giusto

En aquest sentit els artistes fallers com a part d’aquest sector cultural tenen un gran potencial. Els creadors de les Falles de València tenen una gran experiència en producció de volums, decoracions, tematitzacions i creació d’escenografies per a tota mena d’esdeveniments culturals.

Escenografia per a homenatjar a Lorca

L’Associació Musical Tempo Giusto de Saragossa, entitat amb vocació cultural i pretensió d’atendre amb qualitat i rigor el creixent interés per la música clàssica, es va posar en contacte amb Regalaunninot.com.

Fotografia: Tempo Giusto

Necessitaven elements escenogràfics per a l’obra “Després de la petjada de Lorca”, un senzill i íntim homenatge al record, sempre viu, del poeta i dramaturg granadí la fi del qual era realçar la petjada del gran Federico García Lorca.

Per a aquest preciós encàrrec comptem amb Escenografies Ximo Foix, taller amb àmplia experiència en encàrrecs escenogràfics i direcció d’art per a pel·lícules i curtmetratges en la indústria cinematogràfica.


Un sol i una lluna a cada costat de l’escenari juntament amb un arbre que marcava el centre de l’escena formaven un conjunt magnífic per a acompanyar a la soprano María Sala, Ricardo Solans al piano, Chabi Bebedé en la guitarra i Juanjo Hernández en la declamació en les representacions del Teatre del Mercat de la capital aragonesa.

Com vam poder observar l’obra ha sigut un èxit i el resultat del treball de l’artista faller de Benicarló ha aconseguit el seu objectiu en una obra on música i paraula s’encadenen en una infinitat d’emocions.

Estàs buscant un decorat per a una obra de teatre o actuació musical? No dubtes a consultar-nos en Regala un Ninot!

Iniciar xat