Decoració per a la sabateria Piezitos de Ceuta

Quan pensem en ninots, pensem en les Falles de València i altres localitats. Ara bé, els ninots poden aparéixer també en qualsevol lloc! Aquest és el cas que ens ocupa, la decoració d’un negoci, en aquest cas una sabateria infantil.

Fa uns mesos la gent de Piezitos Ceuta, una sabateria infantil multimarca on també pots trobar complements bonics, ens va proposar el repte de decorar la botiga amb uns ninots inspirats en les seues simpàtiques mascotes protagonistes del seu logo.

Si ja la decoració d’un negoci és un encàrrec sempre emocionant, en aquest cas encara ho era més perquè les figures havien d’estar penjades… del sostre! Però per als artistes fallers qualsevol oportunitat és bona per a mostrar la professionalitat i experiència d’un ofici artesanal Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

En aquest cas, Joan Simó, artista amb àmplia experiència en escenografia i decorats per a festivals com el Medusa a Cullera, es va encarregar de portar a volum als simpàtics monstres mascotes de Piezitos a Ceuta.

Decoració per a botigues

En Regala un Ninot, marca de l’empresa VALUA oferim solucions creatives professionals per a tematitzacions i decoracions de negocis des de ninots que servisquen com a reclam publicitari fins a figures que donen un toc d’originalitat i diferenciació a la teua empresa.

En més d’un any d’experiència nostra startup ha realitzat tot tipus d’encàrrecs per a negocis de totes les grandàries des d’administracions de loteries, grans marques de moda i també ninots per al sector de la restauració i l’hostaleria.

Un ninot sempre és una gran opció per a aportar un valor diferencial a la teua empresa, negoci o esdeveniment. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudem a tindre un autèntic ninot fet per artistes fallers per a donar-li un toc de color. La professionalitat i l’experiència estan garantides!