Skip to content Skip to footer

Decoració per a la sabateria Piezitos de Ceuta

Quan pensem en ninots, pensem en les Falles de Val√®ncia i altres localitats. Ara b√©, els ninots poden apar√©ixer tamb√© en qualsevol lloc! Aquest √©s el cas que ens ocupa, la decoraci√≥ d’un negoci, en aquest cas una sabateria infantil.

Fa uns mesos la gent de Piezitos Ceuta, una sabateria infantil multimarca on també pots trobar complements bonics, ens va proposar el repte de decorar la botiga amb uns ninots inspirats en les seues simpàtiques mascotes protagonistes del seu logo.

Si ja la decoraci√≥ d’un negoci √©s un enc√†rrec sempre emocionant, en aquest cas encara ho era m√©s perqu√® les figures havien d’estar penjades… del sostre! Per√≤ per als artistes fallers qualsevol oportunitat √©s bona per a mostrar la professionalitat i experi√®ncia d’un ofici artesanal Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

En aquest cas, Joan Simó, artista amb àmplia experiència en escenografia i decorats per a festivals com el Medusa a Cullera, es va encarregar de portar a volum als simpàtics monstres mascotes de Piezitos a Ceuta.

Decoració per a botigues

En Regala un Ninot, marca de l’empresa VALUA oferim solucions creatives professionals per a tematitzacions i decoracions de negocis des de ninots que servisquen com a reclam publicitari fins a figures que donen un toc d’originalitat i diferenciaci√≥ a la teua empresa.

En m√©s d’un any d’experi√®ncia nostra startup ha realitzat tot tipus d’enc√†rrecs per a negocis de totes les grand√†ries des d’administracions de loteries, grans marques de moda i tamb√© ninots per al sector de la restauraci√≥ i l’hostaleria.

Un ninot sempre √©s una gran opci√≥ per a aportar un valor diferencial a la teua empresa, negoci o esdeveniment. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudem a tindre un aut√®ntic ninot fet per artistes fallers per a donar-li un toc de color. La professionalitat i l’experi√®ncia estan garantides!

Iniciar xat