Naix #RegalaUnNinot, iniciativa per donar suport als artistes fallers i foguerers.

Regalauninot.com naix d’una iniciativa llançada el 12 Maig de 2020 per Xavier Serra, creador del blog Malalt de Falles, amb la intenciĂł de difondre la feina en general de l’Artista faller i foguerer. Arran de tot allĂČ ocorregut amb la COVID-19 i la suspensiĂł de la festa de les Falles 2020, hem vist una necessitat urgent d’exposar i donar visibilitat a la creativitat dels artistes, en Ă mbits diferents als que ja coneixĂ­em habitualment.


Un artista faller o foguerer no sols fa falles o fogueres, tambĂ© ofereix ninots personalitzats, il·lustracions, caricatures
 i moltes mĂ©s creacions plĂ stiques. Per este motiu naix la iniciativa #regalaunninot.


D’esta manera ajudarem el sector a seguir endavant en un any complicat per a tots i sobretot per a ells, a causa de la falta dels seus ingressos principals, les falles i fogueres i, aixĂ­, obrir noves vies d’ingressos i facilitar la seua supervivĂšncia. TambĂ© pensem que per al futur pot ser una visiĂł mes Ă mplia d’allĂČ que Ă©s capaç de fer un artista faller i foguerer fora de la festa i poder globalitzar esta feina, de vegades tan oblidada.


Amb el web regalaunninot.com, plataforma gratuïta i oberta per als nostres artistes, aconseguim tindre un portal on el visitant pot obtindre la informació de qualsevol artista que busque i contactar amb ell. També es poden veure els productes que han fet fins ara i els que ofereix, per a un possible encàrrec.

L’objectiu principal Ă©s agrupar tots els artistes que vullguen formar part de la iniciativa, per tal d’exposar els seus productes als clients, i d’esta manera aconseguir una centralitzaciĂł de recursos i productes en un mateix lloc, facilitant la selecciĂł i compra del client final.


Dins del desenvolupament i gestiĂł web a mĂ©s de l’organitzaciĂł tambĂ© trobem a DamiĂ  Castaño i LluĂ­s Alandete, enginyers i fallers de Gandia. La imatge que tanta bona acceptaciĂł ha rebut Ă©s obra de l’artista alginetina Sol Vidal.
Esperem que vos agrade la proposta i entre tots fem més fàcil esta situació.


Recorda
 Regala un Ninot!