Skip to content Skip to footer

Naix #RegalaUnNinot, iniciativa per donar suport als artistes fallers i foguerers.

Regalauninot.com naix d’una iniciativa llançada el 12 Maig de 2020 per Xavier Serra, creador del blog Malalt de Falles, amb la intenció de difondre la feina en general de l’Artista faller i foguerer. Arran de tot allò ocorregut amb la COVID-19 i la suspensió de la festa de les Falles 2020, hem vist una necessitat urgent d’exposar i donar visibilitat a la creativitat dels artistes, en àmbits diferents als que ja coneixíem habitualment.


Un artista faller o foguerer no sols fa falles o fogueres, també ofereix ninots personalitzats, il·lustracions, caricatures… i moltes més creacions plàstiques. Per este motiu naix la iniciativa #regalaunninot.


D’esta manera ajudarem el sector a seguir endavant en un any complicat per a tots i sobretot per a ells, a causa de la falta dels seus ingressos principals, les falles i fogueres i, així, obrir noves vies d’ingressos i facilitar la seua supervivència. També pensem que per al futur pot ser una visió mes àmplia d’allò que és capaç de fer un artista faller i foguerer fora de la festa i poder globalitzar esta feina, de vegades tan oblidada.


Amb el web regalaunninot.com, plataforma gratuïta i oberta per als nostres artistes, aconseguim tindre un portal on el visitant pot obtindre la informació de qualsevol artista que busque i contactar amb ell. També es poden veure els productes que han fet fins ara i els que ofereix, per a un possible encàrrec.

L’objectiu principal és agrupar tots els artistes que vullguen formar part de la iniciativa, per tal d’exposar els seus productes als clients, i d’esta manera aconseguir una centralització de recursos i productes en un mateix lloc, facilitant la selecció i compra del client final.


Dins del desenvolupament i gestió web a més de l’organització també trobem a Damià Castaño i Lluís Alandete, enginyers i fallers de Gandia. La imatge que tanta bona acceptació ha rebut és obra de l’artista alginetina Sol Vidal.
Esperem que vos agrade la proposta i entre tots fem més fàcil esta situació.


Recorda… Regala un Ninot!

Iniciar xat
1
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
Podem ajudar-te?