Els Ninots de les Capitanes Teika

Un total de 13 esportistes, en la seua majoria les capitanes dels clubs que formen part de la iniciativa “Juguen elles, guanyem tots” i de 8 disciplines diferents, han rebut un ninot personalitzat, encarregat per Teika als artistes fallers de la plataforma Regala un ninot, en un acte que ha tingut lloc en el nou Casal de la Falla l’Antiga de Campanar.

Teika impulsa la campanya “Juguen elles, guanyem tots” des de 2017 i, amb aquesta acciĂł de regalar un ninot a cada esportista, l’empresa de vending pretĂ©n desenvolupar un acte basat en dos dels seus valors mĂ©s destacats: d’una banda la igualtat, per a donar visibilitat a les dones esportistes i cridar l’atenciĂł sobre el seu treball i el seu talent, i d’altra banda la proximitat, fent costat a un sector que forma part d’una festa declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO i que conjumina mĂșsica, cultura, art i tradiciĂł. Teika ha triat la nova seu de la Falla l’Antiga de Campanar que se suma de manera desinteressada a aquesta acciĂł perquĂš guarda una estreta relaciĂł amb aquesta comissiĂł amb la qual col·labora des de fa anys.

L’acte ha comptat amb les 13 esportistes als qui el director general de Teika, NicolĂĄs Barber ha regalat el seu *ninot faller personalitzat, i a mĂ©s ha assistit la Fallera Major de ValĂšncia, Carmen MartĂ­n Carbonell; diversos representants institucionals com el Conseller de Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana Vicent MarzĂ , el Director General d’Esport Josep Miquel Moya, la Directora General de l’Institut ValenciĂ  de les Dones Maria Such, el diputat d’Esports, AndrĂ©s Campos i la regidor d’Esports de l’Ajuntament de ValĂšncia, Pilar BernabĂ©; aixĂ­ com la Fallera Major de la ComissiĂł l’Antiga de Campanar, Laura MengĂł HernĂĄndez, i els seus presidents: Xelo Salavert, Rafa MengĂł i Quique Soler.

Els ninots que s’han fet lliurament en l’esdeveniment han sigut realitzats per l’artista faller Sergio SĂĄnchez amb la col·laboraciĂł d’ EstefanĂ­a AndĂșjar. L’esdeveniment ha comptat tambĂ© amb la realitzaciĂł dels cartells que han servit de photocall obra dels artistes fallers Jose Luis Platero i Joan SimĂł

Les esportistes que han rebut el seu ninot sĂłn:

Noelia PĂ©rez (Rugby Turia), Pili VĂĄzquez (CA Safor Teika), Sara Bonillo i SofĂ­a RodrĂ­guez (Teika UCI Team), VĂ­ctoria DĂ­ez (Pilota), Gloria Argente (CB Claret Benimaclet), MarĂ­a de Alharilla (Levante UD), Anna GĂłmez (ValĂšncia Basket Club), Sofia Vaccario (Valencia Hockey Club), Anael FernĂĄndez (Les Abelles Rugby), Lara Mata (Villarreal CF), Patricia Calabuig (Voley Valencia) i Marta Carro (VCF).

Si tu tambĂ©vols regalat un ninot personalitzat a una persona especial, no ho dubtes! Posa’t en contacte amb Regala un Ninot i t’ajudarem a fer un regal Ășnic i exclusiu amb tot el sabor artesĂ  de lesFalles de ValĂšncia!