Un camió amb història


Des de la dècada dels 40 del passat segle XX, Martín, resident en VIllarta de Sant Joan a Ciudad Real es dedicava al transport de vi. El nostre protagonista va dedicar 50 anys de la seua vida a aquest ofici el qual va continuar el seu fill Martín, amb el que transports Martín va estar circulant 70 anys per les carreteres d’Espanya.

A causa de la duració del negoci va haver de canviar de camió fins a 6 vegades. És així com arribem al Pegàs Comet M-192565, vehicle que va estar en actiu durant la majoria d’edat de les seues hij@s. Il·luminada, una d’elles, ho recorda com a senyal d’identitat de l’iniciador de l’empresa a la qual tantes hores de la seua vida va dedicar.

El camió va pertànyer al meu avi Martín, resident en Villarta de Sant Joan, Ciudad Real, transportista de vi, durant més de 50 anys, des de la dècada dels 40 del segle XX, continuant posteriorment amb l’ofici, el seu fill Martín, amb el que transports Martín, va estar circulant durant 70 anys per totes les carreteres d’Espanya. Per a ella el Pegàs Comet M-192565 representa un record molt important del seu pare.

Miguel Angel, nét de Martín, es va posar en contacte amb Regalaunninot.com per a
fer realitat el desig de la seua mare, Iluminada, i retre-li homenatge a Martín recreant el Pegàs Comet M-192565 en figura. Després d’estar valorant les possibilitats i que Miguel Angel ens enviara fotos del camió original pensem que el millor artista per a aquesta preciosa història havia de ser sens dubte Vicente Domínguez, un autèntic especialista a recrear ambients d’altres èpoques en les seues obres i en les seues ninots.

El resultat no ha pogut ser més bonic. Una peça que recrea al màxim detalle tots els elements que rememoren el Pegàs Comet M.192565 de Martín, al qual la seua filla, Iluminada, ha volgut retre-li homenatge amb aquest preciós treball artístic.

Estem molt agraïts a Miguel Angel per donar-nos l’oportunitat de conéixer la preciosa història de Martín i del Pegàs Comet M-192565 i poder homenatjar la figura del seu avi i de la seua gran labor pujat en la cabuda d’aquest camió amb història.

Si vols que convertim en realitat les teues històries, no ho dubtes. En Regalaunninot.com estem a la teua disposició

Imatges en B/N cedides per Miguel Angel Alabau