Homenatge als sanitaris

Ara que estem en un moment on els rebrots de Covid-19 estan protagonitzant l’actualitat, volem enviar un missatge de prudència i trellat als nostres amics i a les nostres amigues. Hem viscut moments molt complicats durant el confinament i estaria bĂŠ no tornar a aquella situaciĂł que tant ens va afectar a tota la societat.

En este context, no podem oblidar el gran treball fet pels sanitaris a peu de canó en hospitals i centres de salut. Sense elles i ells hui, sense el seu esforç hui estaríem en una situació prou pitjor. Es mereixen la màxima admiració i el major dels respectes per part de tota la resta de població.

En RegalaunNinot.com hem tingut ocasiĂł de conĂŠixer de prop el treball sacrificat dels professionals de la salut. Estos dies hem rebut contacte de familiars que desitjaven fer un homenatge i un detall per reconĂŠixer la gran tasca que han dut a terme.

AixĂ­ hem descobert la impressionant llavor de Laia dins de l’Institut d’InvestigaciĂł de la Fe, qui des dels laboratoris ajuda analitzant les mostres dels malalts per un millor diagnòstic. La seua parella va voler fer-li aquesta figura obra de Chuky per dibuixar un somriure en un temps tan complicat. Una meravellosa idea.

Tot va ser molt fĂ cil i el treball de RaĂşl va encantar a Laia. Amb l’ajuda de la seua parella enviant-nos unes quantes fotos i detallant-nos què volia que apareguera en la creaciĂł l’artista va ser capaç de captar els trets mĂŠs caracterĂ­stics de la nostra protagonista i retre un bonic homenatge per la seua faena que tant aporta a la societat en estos moments en concret i de normal en general.

A mĂŠs de Chuky, tambĂŠ tenim altres històries boniques a partir d’encĂ rrecs a Vicente DomĂ­nguez i Miriam Garcia, però de moment no vos les podem contar perquè sĂłn sorpresa. Esteu atents a les xarxes de Regala un Ninot on vos ensenyarem casos de sacrifici en estos temps de pandèmia i què els seus pròxims van decidir recompensar amb un ninot.

Ens encanta poder contribuir en aquest homenatge als sanitaris encara que siga de manera humil. MoltĂ­ssimes grĂ cies a tots i totes les professionals de la salut per la vostra immensa faena. Mai podrem oblidar-la!