Skip to content Skip to footer

La història d’Empar

Empar era una xiqueta que des de ben menuda li encantava jugar a ser periodista. Agafava qualsevol cosa que tinguera per casa per simular un micro i entrevistava als seus pares en casa i als seus iaios quan anava els diumenges a menjar eixa paella tan bona que li cuinava el seu iaio.

A mesura que es va fer major, la seua vocació es va fer cada vegada més gran i en acabar els seus estudis va dirigir el seu camí cap a la comunicació i les paraules. El seu destí va fer que estiguera molts anys fora de la seua Godella natal fins que va tornar a la nostra terra per donar a conèixer la realitat valenciana al nord de Vinaròs.

Després d’eixa etapa la nostra amiga Empar va emprendre una gran aventura en la seua carrera presentant-se a dirigir la nova tele i la nova ràdio de valencianes i valencians, À Punt. Gràcies al seu esforç i a les seues ganes hui podem tornar a escoltar de nou el valencià quan posem la tele i podem vore de nou les mascletades i les festes a la pantalla del televisor, a la ràdio i també a Internet. Com ens agrada escoltar el valencià als mitjans de comunicació!

Ara, una vegada acabada l’etapa com a dire d’À Punt, Empar volia guardar un record del seu pas per la tele i la ràdio públiques valencianes i va pensar que un ninot seria una bonica manera de fer-ho.

Només assabentar-se de la iniciativa de RegalaunNinot.com en els primers dies de vida de la mateixa es va posar en contacte amb nosaltres i ens va demanar si li podíem fer un ninot que representara el seu esperit de periodista. Vam acceptar el repte encantats.

Mans a l’obra ens posàrem en contacte amb l’artista Òscar Villada i després d’algunes converses Empar Marco es va vore convertida en ninot i no un ninot qualsevol, sinò una figura d’eixes tan boniques a les quals ens té acostumats Òscar. L’exclamació d’Empar Marco en entrar al taller d’Alfafar ens feren respirar tranquils: “Què bonica!”. La cara de satisfacció al seu rostre ens va plenar d’orgull. L’artista Òscar Villada havia aconseguit reproduir la vocació periodística d’Empar. La infinitiva creativitat de les seues mans havien produït una autèntica joieta.

La història d’Empar és una d’eixes milers d’històries que volem fer realitat. Vols que contem la teua? Des de RegalaunNinot.com estem desitjant-ho!