Una figura decorativa d’un gatet que donarà sort als clients del mercat gastronòmic Yatai Market

yatai market figura decorativa gato de la suerte

Els restaurants han de tindre un toc personal, i què millor que amb una figura decorativa representativa del local. Una figura que es convertisca en un senyal d’identitat que ajude els clients a recordar-se del restaurant. Per exemple, els qui visiten el mercat gastronòmic japonés, Yatai Market, es recordaren del gat de la sort que Valua ha realitzat per a ells.

Motiu del disseny de la figura decorativa de Yatai Market

yatai market figura decorativa gat de la sort

Quin millor representant d’un mercat gastronòmic que un gat de la sort, un Maneki-neko? Automàticament, tothom quan li pregunten per una decoració asiàtica i japonesa, la primera imatge és el gat daurat assegut amb la pota esquerra alçada. S’ha convertit en un símbol asiàtic fàcil de reconéixer. A més, un Maneki-neko és un gat que porta sort al seu amo, i el qual convida a entrar a tothom a gaudir de l’estada.

És una figura decorativa que encaixa perfectament amb en el mercat gastronòmic de Yatai Market, perquè qui vaja a gaudir del menjar i de la decoració. No obstant això, com s’aprecia este gat no és el típic daurat, havia de distingir-se a la resta i tindre personalitat pròpia per a crear un record en els clients.

Valua cerca que el projecte s’adapte a la imatge corporativa de cada client. El disseny final ha sigut un gat negre amb detalls en daurat, subjectant la placa amb el nom de l’establiment. Un gat entranyable, amb uns ulls que semblen bales, que portarà sort i protecció.

Com en totes les figures decoratives que realitza Valua, darrere està la col·laboració amb un artista faller, Carlos Carsí en esta ocasió. Com a resultat final, Valua ha portat a la vida este gat de la sort únic per a Yatai Market amb el procés propi de les falles. A poc a poc la figura es va anar modelant, després es va empaperar, per a donar-li resistència a la figura decorativa, i es va escatar per a aconseguir una capa llisa per a pintar. Un procés artesanal, el resultat del qual és una figura cent per cent personalitzada i que resistirà durant molt de temps.

Més opcions de decoracions per a restaurants

yatai market figura decorativa gat de la sort

Les possibilitats de figures decoratives per a restaurants són infinites. Es poden realitzar tematitzacions completes com la del restaurant Arrogante, figures decoratives o decoracions úniques, els límits els marca el client. Sempre és bo tindre una decoració personalitzada i única en el restaurant per la qual et recorden en crear un impacte en el comensal. Tant si eres un restaurant, un hotel, un estand comercial com un comerç, la decoració i tematització és important.

El Maneki-Neko de Yatai Market serà un record que molta gent recordarà a l’ésser una decoració impactant a la meitat del mercat. A més, és un atractiu per a traure-li una fotografia i pujar-la en xarxes per a compartir que has visitat el mercat japonés. Si vols tindre una figura decorativa personalitzada que cree un record en els teus clients, contacta amb nosaltres. Valua és l’empresa experta en tematitzacions i decoracions que busques si estàs buscant portar a la vida la teua imaginació a l’hora de decorar el teu restaurant, hotel, estand o esdeveniment.