Ambientació de Restaurants: Salvatge Marbella convertit en viral

Que el Grup Salvatge aposta fortament per l’ambientació dels seus restaurants és una realitat coneguda cada vegada per més gent. I és que, des que van començar la seua marxa hostalera, no han deixat de sorprendre. Però, aquesta vegada, ho ha fet encara més. Tant que el seu nou restaurant Salvatge Marbella s’ha convertit en viral per tota la decoració del seu local, ja que li està servint com a reclam per als curiosos i tots aquells que volen viure una experiència més enllà de la gastronomia.

I, en tot aquest èxit, Regala un ninot tenim molt a veure. I és que, si ja hem comptat moltes vegades tots els treballs de tematització de locals que hem realitzat i l’èxit que provoca comptar amb una decoració cridanera, aquesta vegada hem multiplicat tot això per a fer un treball en gran. El seu nom el reclamava: havia de ser salvatge.

I així ha estat per diversos motius: per l’amplitud de la creació i la grandària de les diferents figures personalitzades i també per la tematització de la decoració.

Decoració de locals comercials: mans de monos com a protagonistes

El Restaurant Salvatge Marbella és reeixit per moltes raons: té una ubicació de deu amb unes vistes increïbles en l’emblemàtic lloc de Port Banús, una excel·lent oferta gastronòmica i d’oci i, sobretot, els requisits necessaris per a cridar l’atenció dels seus clients.

Ningú vol perdre’s detall i totes les persones que ho visiten fotografien tots i cadascun dels elements que vesteixen el preciós jardí amb vista a la mar.

La figura que més crida l’atenció és la mà d’un mono esprement taronja que és en realitat una dutxa i, clar, quan aquesta està en marxa es crea la màgia!

Li segueixen dos cridaneres mans de monos que aguanten la teulada del quiosc.

Un rinoceront gran, emblema del restaurant, capta totes les mirades en la cabina del dj. I dos sofàs en forma també de rinoceront són el reclam per a totes aquestes fotos instagramers.

Com veus, totes les figures estan perfectament mimetitzades amb l’entorn i formen part de l’essència dels elements del restaurant. Perquè el Grup Salvatge el té clar: la decoració de locals comercials no és una alternativa, és una prioritat. És un element clau que diferencia l’èxit de les empreses. I, on molts veuen una inversió innecessària, uns altres troben l’oportunitat de créixer i ser diferents.

Un dels consells per a millorar l’ambientació d’un restaurant és la il·luminació i la decoració.

Salvatge Marbella això de la il·luminació la portava de sèrie amb un paisatge tan natural i unes temperatures d’infart, però la decoració calia idear-la, crear-la al detall i buscar-li el lloc perfecte. I, sens dubte, s’ha aconseguit.

Ningú passa desapercebut davant d’aquesta mà esprement taronja, d’aquest quiosc amb teulada elevada, d’un rinoceront perfectament creat i d’aquests mini sofàs convertits en photocall i en la sessió de fotos perfecta de qualsevol

Salvatge Marbella ho ha aconseguit. Amb tan sols uns dies d’obertura ha omplit les xarxes socials de milers de fotos de les seues figures. I el millor? Que no són fotos pujades per ells, sinó pels seus clients. I aquí resideix de l’èxit.

Ambientació de Restaurants: Salvatge Marbella convertit en viral

Ambientació i decoració de restaurants amb Regala un ninot

Si tu també vols crear una cosa gran, diferent i original, en Regala un ninot fem realitat qualsevol idea. Perquè no hi ha projectes impossibles, sol reptes grans. I a nosaltres ens encanta somiar amb els millors: amb empreses com la teua i amb els artistes fallers que fan de qualsevol element, una obra d’art.

L’èxit, a vegades, també està en l’elecció i, sens dubte, Salvatge Marbella ha sabut triar molt bé. I tu també pots.

Què dius, comencem?