Decoració per al Festival LOVE TO ROCK 2023 de València

El festival LOVE TO ROCK 2023, que se celebra en la Marina Reial Joan Carles I de València, ha celebrat una edició inoblidable en la qual els artistes fallers han estat presents juntament amb Valua, empresa especialitzada en la creació de decoracions per a festivals i espais públics amb peces de gran volum, ha aportat el seu toc màgic a aquest festival.

La decoració de l’entrada a la zona gastronòmica s’ha convertit en una de les atraccions del festival amb l’exposició de mastelers de guitarres, amb un valor especial, ja que compten amb la pintura d’artistes. Aquests mastelers creats a escala gegant amb gairebé dos metres d’altura s’han realitzat per la nostra empresa Valua en col·laboració amb els reconeguts artistes fallers, Jose Luis Platero i Jose Arocas.

El cartell de LOVE TO ROCK 2023 presenta a una constel·lació d’estrelles de la música nacional, incloent-hi Viva Suècia, Lori Meyers, Quique González, Joe Crepúsculo, Second, Afecte, Jimena Groc, Shinova, Els Invaders, Anabel Lee i The Levitants. I quina millor decoració per a un festival d’aquest nivell que unir música i art gràfic? Els dissenys de Sku.estudi, liishh, Amparo Molins i Crome Artist han posat el color als màstils de les guitarres.

Creativitat i art per a festivals

El festival Love to Rock va més enllà de la música. La seva fusió de música, gastronomia i entreteniment familiar ho converteix en una experiència integral que arriba a un públic ampli i variat.

La creativitat i versatilitat d’aquest festival ha portat els seus promotors a oferir una decoració única sobre la base dels seus propis artistes que destaca les figures dels músics dedicats únicament als seus fans. Creant una decoració única!

Aquests mastelers s’han creat amb creativitat i buscant el disseny perfecte, i a més amb els materials adequats per a la seua exposició en l’exterior i les capacitats per a ser muntats i desmuntats amb facilitat. Perfectes perquè l’exposició puga seguir en peus durant moltíssimes edicions.

Decoració per a esdeveniments amb Valua

Des de Valua som experts a crear mons màgics a partir de les teues idees. La nostra empresa s’encarrega d’impulsar els somnis de les promotores dels festivals i les empreses de màrqueting o comunicació perquè obtinguen un major impacte i arriben a una major audiència aconseguint més clients. I, tot això de la mà dels artistes fallers més reconeguts.

Si tens un projecte en ment és possible fer-lo. No dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres a través de la nostra web. Suma’t a la decoració de la teua empresa!