Decoració per al Congrés Mèdic SEMERGEN

En un emotiu gest de reconeixement a la incansable labor dels professionals de la salut, el 45 Congrés Nacional de SEMERGEN (Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària), en el qual se celebra el 50 aniversari de la societat, compta amb una decoració molt especial.

Aquest destacat congrés mèdic, celebrat en el Palau de Congressos de València, ha comptat amb Valua, empresa especialitzada en la tematització d’espais, decoració a gran escala i escenografia per a esdeveniments, per a la realització de la figura d’una mèdica superheroïna que representa a tots els metges i metgesses especialistes de Medicina Familiar i Comunitària. Per a la creació d’aquest Ninot, sota les premisses del Comitè Organitzador, la nostra empresa ha col·laborat, en aquesta ocasió, amb l’artista faller Estudi Chuky, Paco Torres i en la pintura amb Toni López, a més de Jose Luis Platero en la cartelleria.

Figures amb sentiment per a esdeveniments

Aquesta figura és un símbol d’admiració i respecte cap als metges i metgesses que són veritables herois en la vida quotidiana. Aquesta elecció no sols representa als experts en general, sinó també posa de manifest la importància de la figura femenina en el món de la medicina, en presentar a una metgessa com l’element central de la decoració. Aquest gest simbolitza la creixent presència i contribució de les dones en el camp de l’atenció primària.

Un Retorn a les Arrels de SEMERGEN

És especialment significatiu que el 50 Aniversari del Congrés Mèdic SEMERGEN haja tingut lloc en la Comunitat Valenciana. La Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària va tenir els seus inicis a Castelló, amb la noble intenció de garantir la formació de metges rurals i portar la medicina a tots els racons d’Espanya per igual. Ara, mig segle després, aquest congrés mèdic torna a aquesta terra amb una imatge renovada, però la seva missió continua sent la mateixa: servir a la comunitat i ser autèntics superherois de la salut. I aquesta figura decorativa és un tribut al sacrifici i la dedicació dels metges que han treballat incansablement, especialment en els moments més desafiadors.

En aquesta 45 edició del Congrés Semergen, amb 5.000 metges de família, dels quals gairebé la meitat són metges residents i més de la meitat dels participants són dones, es busca ajudar a tots els metges especialistes de Medicina Familiar i Comunitària a actualitzar-se en les competències que es necessiten per a afrontar l’assistència als pacients, amb les eines formatives més actuals i amb l’ús i coneixement de les noves tecnologies com a aliades en el moment actual.

Valua, especialistes en decoració d’esdeveniments

Vols tematitzar congressos mèdics o decorar un esdeveniment d’empreses farmacèutiques? Des de Valua t’assessorem per a aconseguir decoracions i escenografies per a esdeveniments d’empresa i trobades de negocis de forma personalitzada. Ninots, decorats i tot el que somies per a crear l’esdeveniment que tots recorden. Demana’ns pressupost a través de la nostra web!