Elements decoratius per a estands de Fires

Les fires comercials són l’escenari perfecte per a destacar i captar l’atenció dels assistents i potencials clients, per a aconseguir-lo es necessiten elements decoratius com a reclam visual. MARENA S.L., empresa de Saragossa especialitzada en l’assessorament i la fabricació d’eines de tall i processos de mecanitzat, va acudir a la Fira Internacional EMO Hannover 2023 amb una reproducció d’una de les seues eines a escala gegant, motoritzada i amb detalls tècnics com el sistema de refrigeració il·luminats per mitjà de leds, com a peça de reclam i decoració per als seus estands i posteriors esdeveniments.

Valua, empresa especialitzada en la realització de figures a gran escala per a esdeveniments, va comptar amb l’artista faller Estudi Chuky per a reproduir a escala gegant com a element decoratiu d’1,6 metres d’altura aquest element de treball tan important per a Marena S.L.

Però, per què una figura gegant en una fira de màquines i eines? La resposta és simple: la creativitat és la clau per a destacar en un esdeveniment tan competitiu. La maduixa de gran volum no sols va ressaltar la seua presència en exclusiva en tota la passada fira EMO 23, sinó que també va servir com una metàfora visual de la projecció, precisió i la potència dels seus productes actuals i futurs.

Creativitat i funcionalitat en la decoració d’estands

El més impressionant d’aquesta creació és que no sols és visualment impactant, sinó que també és altament funcional. Aquesta eina gegant compta amb una plataforma giratòria que permet als visitants apreciar-la des de tots els angles i apreciar els seus detalls intricats. A més, el seu disseny intel·ligent la fa completament desmuntable, la qual cosa facilita el seu transport i emmagatzematge per a futures fires i esdeveniments.

Un exemple perfecte de com la creativitat i la innovació poden transformar una presència en una fira comercial en una experiència memorable. En un món on la competència és feroç, destacar és essencial.

En resum, els elements decoratius per a fires poden ser molt més que simples adorns; poden convertir-se en eines efectives per a atreure als visitants i transmetre un missatge poderós. Si estàs planejant participar en una fira comercial en el futur, considera com a elements creatius com aquest poden ajudar-te a destacar i deixar una impressió duradora en els teus clients potencials.

Necessites una solució decorativa per a la teua empresa?

L’equip de Valua, compost per professionals amb més de 40 anys en el món de les figures i elements decoratius, fem realitat qualsevol idea de la mà dels artistes fallers més reconeguts. Suma’t a l’impacte visual per a triomfar. Demana’ns pressupost a través de la nostra web!

Els nostres treballs

Figura per a stand promocional: així és Belloto

DECORACIÓ D’ESDEVENIMENTS: LA BOSSA DE CHANEL COM A PROTAGONISTA

Coet per a DreamHack, el major esdeveniment gamer d’Espanya

Reproduccions gastronòmiques: reclam turístic en Alcalà-Alcossebre