Regalen un Ninot a la Fallera Major de la Falla Bressol del Moble de SedavĂ­

En el cor de SedavĂ­, ValĂšncia, la Falla Bressol del Moble ha teixit una histĂČria plena de tradiciĂł i passiĂł per les festes falleres. Enguany, les Reines de la comissiĂł han sorprĂ©s la seua Fallera Major, Carla Vico, amb un regal extraordinari: un Ninot personalitzat que captura el seu amor per les Falles.

El Ninot realitzat per la marca Regala Un Ninot, en col·laboraciĂł amb l’artista fallera Miriam Garcia, dona vida a una detallada reproducciĂł de la vestimenta caracterĂ­stica de Carla, immortalitzant aixĂ­ el seu paper com a mĂ xima representant de la comissiĂł de SedavĂ­.

Ninots: Regals amb sentiment

Els Ninots personalitzats sĂłn peces artesanals que encapsulen la mĂ gia i la histĂČria de les festes falleres. Un regal que ofereix la possibilitat de conservar per sempre un tros d’aquest sentiment festiu.

La dedicaciĂł i la cura que implica cada Ninot personalitzat garanteixen un regal que perdurarĂ  en el temps, fet amb el cor i les mans d’artesans fallers. És un testimoniatge palpable de la tradiciĂł que caracteritza a la cultura fallera.

Regala Un Ninot

T’agradaria sorprendre a algĂș especial amb un regal tant Ășnic com significatiu? En Regala Un Ninot, marca especialitzada de Valua, som aquĂ­ per a ajudar-te a convertir aquesta idea en realitat. Contacta amb nosaltres, i el nostre equip expert t’assessorarĂ  i aconsellarĂ  per a crear regals personalitzats amb el distintiu segell de l’artesania feta 100% a mĂ  per artistes fallers.

En cada detall dels Ninots personalitzats, es troba la passiĂł per les Falles, transformada en una obra d’art que perdurarĂ  en el cor dels qui els reben. Fem junts que cada regal siga una celebraciĂł Ășnica i especial!