Figura per a stand promocional: així és Belloto

En el món de la promoció, de les fires i dels congressos, cada detall compta. I quan es tracta de destacar la bellesa i singularitat d’una terra és importantíssim destacar els seus elements centrals. Així, Belloto compta amb l’essència de la província de Salamanca: les glans. Aquesta entranyable mascota forma part de la figura central de l’estand modular publicitari creat per l’estudi de comunicació Juan Llorens Group per als Grups d’Acció Local de Salamanca en el Salamaq 2023.

Per a donar vida a la figura s’ha comptat amb la nostra empresa Valua, empresa especialitzada en la realització de figures a gran escala per a esdeveniments, que en aquesta ocasió ha col·laborat amb l’artista faller Carlos Carsí.

Decoració d’estand, figures a grandària real

Belloto, mascota i figura central de l’estand modular publicitari creat per l’estudi de comunicació Juan Llorens Group per als Grups d’Acció Local de Salamanca en el Salamaq 2023.

La veritable màgia està en els detalls. Cada tret de Belloto ha estat acuradament dissenyat per l’empresa de comunicació per a reflectir l’autenticitat i l’encant de Salamanca. Des del seu somriure amigable fins a les seves sabatilles personalitzades. I així s’ha transferit a la figura de gairebé dos metres d’altura realitzada per Valua, convertint la visió de Juan Llorens Comunicación en una realitat impressionant.

A més Belloto s’ha creat per a ser transportat i modificat a casa una de les seves localitzacions: materials resistents i objectes intercanviables.

Decoració d’esdeveniments amb Valua

T’has preguntat alguna vegada quins elements necessita un esdeveniment per a tenir èxit? La creativitat en les accions de comunicació és la clau: estratègia i imatge corporativa per al reconeixement de marca.

Per a marcar la diferència recorda que la decoració d’estands, aparadors i esdeveniments és un punt al teu favor per a aconseguir atreure clients i fer que es queden.

En Valua fem realitat qualsevol idea de la mà dels artistes fallers més reconeguts. Suma’t a la decoració de la teua empresa. Parlem?

Els nostres treballs

DECORACIÓ D’ESDEVENIMENTS: LA BOSSA DE CHANEL COM A PROTAGONISTA

Coet per a DreamHack, el major esdeveniment gamer d’Espanya

Reproduccions gastronòmiques: reclam turístic en Alcalà-Alcossebre