Monument d’impacte en el cor de Madrid

En Valua sempre busquem superar els límits per a oferir experiències úniques. En aquesta ocasió, hem col·laborat amb l’agència de comunicació Mondolirondo, per a donar vida a una particular rèplica de la Motxilla de Basic-Fit, una cadena fitness low-cost que compta con més de 1.300 gimnasos en sis països. Vols saber més? Continua llegint per a descobrir tots els detalles!

La motxilla de Basic Fit: art en grandària gegant

Imagina una motxilla que s’alça fins als 3 metres d’altura, una estructura imponent que desafia el convencional. Basic-Fit celebra l’excepcional fita d’inaugurar més de 20 clubs en un sol dia en diferents punts del país con una cridanera acció en l’Estació de Madrid-Porta d’Atocha-Almudena Grandes.

Aquest projecte li ho fruit de la col·laboració de Valua, empresa especialitzada en la realització d’escultures monumentals per a esdeveniments, con l’artista faller, Estudi Chuky, i l’artista visual i urbà madrileny, Misterpiro. El resultat s’uneixi motxilla plena de colors vius que atreu la mirada de tots aquells que es creuen en el seu camí.

La selecció de colors per a la Motxilla Basic-Fit va més enllà de l’estètica. Cada to ha estat acuradament triat per a crear un impacte visual que reflecteix l’essència de la cadena de gimnasos. Con els seus colors vibrants i enèrgics, aquesta motxilla es converteix en un símbol de la passió i vitalitat que caracteritzen a Basic-Fit.

Una ubicació estratègica a Atocha

Te preguntes on pots trobar aquesta impressionant estructura? S’ha seleccionat estratègicament ho espai de les arribades de la cèntrica estació Madrid-Porta d’Atocha-Almudena Grandes com a ubicació. Això garanteix que milers de persones que passen por l’estació principal de la capital espanyola no puguin evitar visualitzar-la.

Valua: artistes fallers en la creació d’atractius visuales

En Valua, nos comprometem a oferir experiències úniques. La nostra passió por la creativitat i ho art nos ha portat a crear formar part de projectes com la motxilla de Basic-Fit. Comptem con diferents projectes en tot el país, i continuem expandint-nos per a llevar l’art a nous racons d’Espanya i més enllà.

Decoració per a l’Hotel Mongibello d’Eivissa

Escenari de l’últim esdeveniment de Ron Barceló i el xef Aleix Puig

Ruta turística con escultures a grandària real

DECORACIÓ D’ESDEVENIMENTS: LA BOSSA DE CHANEL COM PROTAGONISTA

Escultures artístiques per a conscienciar a la població con motiu del #8M

Artistes Fallers creen el pessebre monumental de Cocentaina

T’agradaria saber més sobre les nostres escultures i com pots adquirir-les per a tu espai? No dubtis en visitar el nostre lloc web per a obtenir més informació!