Decoració per a l’Hotel Mongibello d’Eivissa: la font de l’entrada i el templet per a la piscina

Benvinguts a l’Hotel Mongibello, un oasi de luxe i estil en la idíl·lica illa d’Eivissa. Els artistes fallers han donat vida a la font principal d’aquest lloc únic. Panses a conèixer-la?

La font, cor i ànima d’Hotel Mongibello, conjumina l’art i el disseny per a crear una experiència decorativa inoblidable. Inspirada en el barroc italià, aquesta magnífica obra mestra presenta una captivadora Testa di Moro com a protagonista, afegint un toc d’enigma i sofisticació a l’entorn.

La peça artística ha estat dissenyada per l’estudi espanyol d’arquitectura ILMIOdesign i creada físicament per Valua, empresa especialitzada en la decoració d’espais i tematització d’esdeveniments turístics, amb la col·laboració dels artistes fallers Estudi Chuky, Jose Luis Santes, i la pintura de Toni López.

Cada detall d’aquesta obra d’art ha estat acuradament esculpit per a transmetre una sensació de calma i serenitat, creant un punt de trobada màgica per a tots els visitants. En la font, situada en l’entrada de l’hotel, el color pren protagonisme per a convertir-la en el centre de totes les mirades i en un punt clau de la decoració de l’espai. En aquesta font la tradició i la modernitat s’abracen en un ventall de colors i textures.

A més, la màgia dels artistes fallers també han creat el templet que s’utilitzarà com a decoració principal de la piscina. En aquest cas l’artista que ha col·laborat amb Valua és Carlos Carsí. Seguint la inspiració de la Costa Amalfitana, l’escultura es fusiona amb la mar construint un fons perfecte per a la idíl·lica foto de postal, completament “instagrameable”.

El renovat hotel, gestionat per Concept Hotel Group, amb Diego Calvo al capdavant, evoca la Dolce Vita italiana en la seva versió més mediterrània. T’imagines les seves estades?

Decoració d’espais amb Valua

Tematització del pub inglés Railway en Benidorm

Ambientació de Restaurants: Salvatge Marbella convertit en viral

El nou concepte de restaurante: un reclam visual potent

Què necessites per a triomfar en el teu negoci?

Si ets un amant de la decoració i el disseny d’interiors, en Valua t’oferim una finestra única per a inspirar-te i descobrir els secrets darrere del magnífic disseny de decoració i tematització d’espais turístics. Et presentem les últimes tendències, consells i trucs per a transformar qualsevol espai en un refugi d’elegància i sofisticació.

T’esperem amb els braços oberts per a oferir-te una experiència inigualable en decoració d’hotels! Contacta amb nosaltres