Tematizació del pub irlandés Railway en Benidorm

El disseny i la tematització de la façana del nou pub irlandés de Benidorm, Railway, permet descobrir les capacitats artístiques dels artistes fallers.

Aquest projecte ens transporta a una antiga estació de tren. La façana del Railway, amb una longitud impressionant de més de 27 metres, i els seus majestuosos arcs ens submergeixen en l’època daurada de les estacions, embolicant als visitants en una atmosfera plena de nostàlgia i encant. Però això no és tot: en una de les cantonades de la façana, es troba una sorpresa impactant. La part posterior d’una locomotora travessa l’estructura de l’edifici, i deixa suspés en l’aire més de 2 metres de l’últim vagó del tren. Una exhibició que deixa sense alé als clients, convertint aquesta façana en un reclam visual que, sens dubte, convida a passar i continuar gaudint de l’experiència.

Aquest projecte, encarregat per del prestigiós estudi d’arquitectura CyC Projectes – Gestió Integral de Projectes, s’ha creat des de zero per Valuaempresa de decoració i tematització d’espais, i compta amb la col·laboració excepcional de l’artista faller, David Sánchez Llongo, guanyador del primer premi d’Especial de les Falles de València 2023. El resultat és una fusió perfecta entre la imaginació artística i l’execució precisa.

Art i precisió

L’equip de Valua ha treballat incansablement per a donar vida a cada detall d’aquest projecte que plasma, en cada racó d’aquesta magnífica creació, la genialitat artística dels artesans. La seva passió i dedicació es reflecteixen en cada traç. També en l’acurada execució de la cabina del DJ, situada a l’interior de l’estació.

Capacitat logística Railway està llest per a sorprendre els clients amb el seu disseny innovador i el seu ambient envolupant. Un espai tematizado de forma personalitzada per a fer d’aquest pub un reclam visual.

Capacitat logística

Però aquest projecte no es tracta només de creativitat, sinó també d’una logística. Darrere de cada arc i cada element suspés en l’aire, hi ha un rigorós desenvolupament tècnic i una producció acurada que garanteixen la qualitat i durabilitat de la façana.

A principis de juny de 2023, les portes de Railway s’han obert per a rebre a tots els amants de la bona música i l’autèntic ambient irlandés. Una invitació per a gaudir d’un pub únic i de l’experiència d’endinsar-te en aquest espai singular decorat amb precisió.

Decoració d’espais amb Valua

Des de Valua som experts a crear mons màgics a partir de les teues idees. La nostra empresa s’encarrega d’impulsar els somnis dels propietaris de qualsevol mena de local perquè obtinguen un major impacte i arriben a una major audiència aconseguint més clients. I, tot això de la mà dels artistes fallers més reconeguts.
Si tens un projecte en ment és possible fer-lo. No dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres a través de la nostra web. Suma’t a la decoració de la teua empresa!