El ninot de la mascota de la clínica veterinaria Vickycan

La clínica veterinària Vickycan, situada a Màlaga, té un nou integrant. Es tracta de Dyck, la imatge de la marca reproduïda a grandària real per artistes fallers.

La mascota de la família de Vicky i Jose María serà l’encarregada de rebre i acompanyar als pacients en la sala d’espera. Però a més, aquest encantador gosset amaga una magnífica història.

Es tracta d’un encàrrec molt especial, ja que Dyck va ser el primer gos d’un dels seus propietaris, un weimaraner alemany. Ell ha acompanyat als pacients de la clínica des de fa molt temps com a imatge de la marca i ara s’ha convertit en una figura decorativa de 60 cm realitzada de forma completament personalitzada.

La intenció d’aquesta figura dissenyada per Regala Un Ninot, marca especialitzada de Valua, és que totes les persones que passin per la clínica reconeguin al seu fidel amic Dyck. Un treball realitzat 100% de manera artesanal per Vicente Domínguez.

Però a més, aquesta figura decorativa té també un sentiment especial cap al treball dels artistes fallers: Jose María és alacantí enamorat de la tradició valenciana i vol transmetre la seva passió també a través de la seva mascota. Així, Dyck s’ha convertit, a més d’una decoració de negoci personalitzada i reclam visual per als clients, en el vehicle transmissor de les capacitats artístiques dels artesans fallers des del centre de Màlaga.

Ninots personalitzats

Ens satisfà molt complir amb els desitjos dels clients i que els ninots per encàrrec per a empreses i particulars donin un resultat molt positiu per al negoci. Si tens un comerç i vols potenciar la seva imatge i donar-li major visibilitat, no dubtis a posar-te en contacte amb Regala un Ninot, especialistes en tematització i decoració per a empreses.

Altres figures decoratives realitzades per a empreses són el far de l’Estanc Rozabales i la granota que porta sort a l’Administració de Loteries de Mula. A més de la figura de Maradona per a un famós rostidor argentí de Madrid o Decoració per a la sabateria Piezitos de Ceuta.

Imatge de la marca i altres figures decoratives

Les capacitats creatives dels artistes fallers són infinites i són capaces de realitzar qualsevol projecte que et plantegis. Des de la nostra marca especialitzada creem tot tipus de decoracions per a empreses i tematitzacions d’espais per a crear una experiència irrepetible. Suma’t a la decoració de la teua empresa.


Demana’ns pressupost a través de la nostra web!