La figura de Maradona centra les mirades del rostidor argent铆 m茅s fam贸s de Madrid

La passi贸 per Maradona es palpa en entrar en 鈥楨l viejo almac茅n de Buenos Aires鈥, un dels rostidors argentins m茅s famosos de Madrid. A la decoraci贸 de samarretes, fotos i v铆deos de gols, li faltava en ess猫ncia alguna cosa que record茅s al futbolista. I aqu铆 entra en joc la figura a escala real del davanter realitzada per artistes fallers.

Aquest local, considerat com un petit museu de Diego Armando Maradona, ara compta amb una decoraci贸 煤nica que el distingeix de la resta dels restaurants argentins: una reproducci贸 del considerat per molts com el millor futbolista de la hist貌ria. La figura passa a ser part central de la decoraci贸 i, a m茅s, es converteix en un reclam per als clients perqu猫 crida l’atenci贸 de manera visual.

Fundat en 1977, aquest restaurant 茅s molt m茅s que un lloc on prendre unes canyes, 茅s el punt de trobada dels argentins a la ciutat. Tamb茅 茅s un lloc de reuni贸 per a tots aquells amants del futbol o 铆dols d’un dels millors futbolistes del m贸n. Amb tot, l’amo d’aquest rostidor ha volgut fer un pas m茅s enll脿 i retre homenatge al futbolista amb una figura a tamany real. Un treball totalment personalitzat fet en col路laboraci贸 amb l’artista faller Pere Baenasguanyador de m煤ltiples primers premis en la Secci贸 Especial de les Falles de Val猫ncia i considerat com un dels millors artistes fallers de l’actualitat.

Altres decoracions per a locals comercials

La figura de Maradona 茅s la decoraci贸 central d’aquest rostidor madrileny dedicat al futbolista argent铆. Igual que en 鈥楨l viejo almac茅n de Buenos Aires鈥 s贸n molts els locals que decideixen apostar per la tematitzaci贸 d’espais per a destacar els seus espais gastron貌mics. La creativitat de Valua, empresa especialitzada en la tematitzaci贸 d’espais i creaci贸 de figures art铆stiques, tamb茅 est脿 darrere de restaurants coneguts per la seua ambientaci贸 com Salvatge Marbella convertit en viral per les seues gegantesques mans de micos o el restaurant Arrogant convertit en circ o el nou restaurant que triomfa a Val猫ncia per la seua enorme pata de polp: Crunchy Pez..

Alguns dels treballs que hem fet per a una altra mena d’establiments s贸n la decoraci贸 per a la sabateria Piezitos de Ceuta o les decoracions per a Administracions de loteries com la de Rozabales a Gal铆cia i la granota de la sort de M煤rcia. Tamb茅 hem recreat el logo de Dol莽os Espanya amb la figura de la seua famosa avieta, que rep a tots els clients a la porta del seu emblem脿tic establiment o el ninot del recepcionista de l’hotel Palacio Rojas.

Aquests s贸n alguns dels Ninots que hem creat per a decorar espais de manera 煤nica i especial, per貌 recorda, la creativitat no t茅 l铆mits i des de Valua som experts a crear mons m脿gics a partir de les teues idees.

Demana’ns la decoraci贸 que desitges

En Valua fem realitat qualsevol idea i, per descomptat, impulsem els somnis dels propietaris dels locals perqu猫 obtinguen un major impacte i arriben a una major audi猫ncia aconseguint m茅s clients鈥 I, tot aix貌, de la millor manera: de la m脿 dels artistes fallers m茅s reconeguts. Si tens un projecte en ment 茅s possible fer-lo, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres a trav茅s de la nostra web. Des de Valua creem tota classe de tematitzaci贸 per a empreses i decoraci贸 d’espais per a crear una experi猫ncia irrepetible. Suma’t a la decoraci贸 de la teua empresa.