Regalen una parella de ninots personalitzats per a unes noces fallera

Tots els fallers somien que li regalen un Ninot personalitzat que guarde tots els moments especials que han viscut amb les Falles. Alejandra i Pau van rebre el dia de les seues noces, el regal més especial que podien tenir.

El seu grup d’amics de la Falla Ribera – Convent Santa Clara de ValĂšncia, mĂ©s coneguda com a Falla TelefĂČnica, van tenir un detall Ășnic, li van regalar una parella de nuvis fets a mĂ  artesanalment per Regala Un Ninot, marca de Valua especialitzada en l’elaboraciĂł de figures artĂ­stiques.

Aquesta parella de nuvis portada a ninots personalitzats, realitzats per artistes fallers, sĂłn un regal molt especial per a Alejandra i Pau que simbolitza aquest nexe d’uniĂł entre els seus amics i aquesta parella de nuvis fallers.

Les mans dels artesans sĂłn capaços de crear autĂšntiques meravelles. La parella de nuvis estĂ  completament personalitzada amb cada detall del vestit del nuvi i de la nĂșvia, amb vestit blanc i el pentinat amb un tocat de flors i agulles perlades.

Es tracta d’un regal especial per a qualsevol amant de les Falles. Un homenatge a la passiĂł fallera i al sentiment que vivim en les festes josefines, declarades Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

Artesania fallera convertida en regal

Els Ninots personalitzats són el regal perfecte per a qualsevol acte. Aquí us deixem alguns dels Ninots més especials que hem dissenyat per a influencers, esportistes i gent relacionada amb el món de les Falles:

ÂĄRegala un Ninot personalitzat!

En Regala un Ninot t’assessorem i aconsellem per a crear regals Ășnics, figures originals i personalitzades amb el segell d’artesania feta 100% a mĂ  pels nostres artesans, tot per a aconseguir que el teu encĂ rrec sigui un autĂšntic Ăšxit.

Contacta amb nosaltres i t’ajudem a fer-ho realitat.