Regalen un Ninot a la tiktoker Nuria Adraos

Tindre un ninot propi Ă©s molt especial per a qualsevol amant de les Falles. TambĂ© per a Nuria Adraos, la maquilladora valenciana que s’ha convertit en una de les tiktokers amb mĂ©s repercussiĂł del territori nacional. I no Ă©s per a menys!

Adraos Ă©s fallera de la Falla Arquebisbe Olaechea – Sant MarcelĂ­ i, precisament, el vĂ­deo maquillant-se el remat de la seua falla la va llançar a la fama durant la pandĂšmia. Ara compta amb mĂ©s de quatre milions de seguidors en TikTok i centenars de vĂ­deos d’obres d’art que es realitza a mĂ  alçada sobre la seua prĂČpia pell.

Dos anys desprĂ©s de la seua gran posada en escena, en Regala Un Ninot, marca de Valua, hem volgut fer-li el nostre propi homenatge a travĂ©s d’un ninot personalitzat realitzat per artistes fallers.

Les capacitats creatives de NĂșria no tenen lĂ­mits, i per aixĂČ hem volgut fer un sĂ­mil entre el seu treball i l’artesania dels artistes fallers, l’ofici Patrimoni Immaterial de la Humanitat. La figura personalitzada de Nuria Adraos ha estat creada de manera excepcional per l’artista faller Sergio SĂĄnchez i reflecteix a la perfecciĂł la personalitat i l’estil canyer de la maquilladora. A mĂ©s, un Ninot com aquest es tracta Ă©s un regal original fet 100% a mĂ  pels millors artistes fallers que transmet els valors i la tradiciĂł de la cultura valenciana mĂ©s autĂšntica.

Uns altres ninots encarregats per a famosos

Vols fer un regal especial?

En Regala un Ninot oferim regals Ășnics, originals i personalitzats amb el segell d’artesania feta 100% a mĂ  pels nostres artistes fallers. En Regala un Ninot t’assessorem i aconsellem perquĂš el teu encĂ rrec siga un autĂšntic Ăšxit.

Vols regalar-li un ninot a una persona especial? Contacta amb nosaltres i t’ajudem a fer-ho realitat! Contacta amb nosaltres i farem realitat la teua idea. Encarrega el teu ninot personalitzat acĂ­!