La granota que porta sort a l’Administració de Loteries de Mula

Què fem per a tenir sort quan comprem un bitllet de loteria? Tenir un amulet. La Granota de Mula (Múrcia), no només és una figura decorativa,està dissenyada expressament per a convertir-se en l’element de la bona sort que la gent necessita quan entra en aquesta Administració de Loteries.

Figura decorativa per a una Administració de Loteria

La granota, que porta amb si una ferradura, representa el costat yin de la naturalesa, simbolitza la lluna i pot portar sanitat, prosperitat i sort. Per aquesta raó, la intenció principal d’aquesta decoració de negoci personalitzada és cridar l’atenció dels clients. Un reclam visual que trenca amb l’ambientació natural d’un despatx de loteries, diferenciant-lo de la resta per a convertir-se en una atracció. La intenció d’aquesta figura dissenyada per Regala Un Ninot, marca especialitzada de Valua, és que totes les persones que passin per l’administració de loteries vulguin fregar el seu dècim per aquest ninot. Un treball realitzat 100% de manera artesanal per Estudi Chucky amb la col·laboració en pintura de Toni López.

Decoració per a administracions de loteria

Així, la decoració per a aquest negoci és una creació cridanera i atractiva, nascuda en els tallers dels artistes fallers, que busca donar a conèixer aquesta administració d’una manera diferenciada, atreure als clients a través d’un reclam visual i fotogràfic. Que els seus clients plenen les xarxes socials amb la imatge d’aquesta granota i la seva ferradura de la sort. És un ninot que serveix com a reclam publicitari, que dona un toc d’originalitat i diferenciació a l’empresa.

Especialització en decoracions per a negocis

Diferencia’t amb un Ninot personalitzat per a la teva empresa

Desde Valua, empresa detematización de espacios, decoración de locales comerciales y creación de figuras artísticas, tratamos cada encargo con mucho mimo y dedicación. Ens satisfà molt complir amb els desitjos dels clients i que els ninots per encàrrec per a empreses donin un resultat molt positiu per al negoci. Si tens un comerç i vols potenciar la seva imatge i donar-li major visibilitat, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres. Encarrega’ns aquí la decoració per a la teua empresa.