El nou concepte de restaurant: un reclam visual potent

El concepte de restaurants amb atractiu visual ha aterrat a València de la mà de Valua, empresa especialitzada en la tematització d’espais i creació de figures artístiques.

El nou restaurant Crunchy Pez, una hamburgueseria situada en el cèntric carrer Sant Vicent de València, ha apostat per la ambientació del restaurant amb un decorat únic en la ciutat realizat per artistes fallers: una pota de polp de més de cinc metres que surt del sostre per a lliscar-se per sobre de la seva barra.

La carta d’aquest nou local, basada en peixos i mariscos, inspira la tematització del local a partir d’un ambient modern, pròxim a la visió de la típica hamburgueseria, però amb un toc marí únic pensat especialment per a aquest projecte. Amb una decoració completament original de l’espai. En concret, aquesta pota de polp de 5,4 metres que surt del sostre i es llisca per tota la barra, és una gran zona de photocall completament instagrameable que serveix com a reclam perquè els clients es facin fotos. Perquè puguin viure una experiència diferent.

Tematització de restaurants: experiència més enllà de la gastronomia

A través d’aquest projecte de tematització, dissenyat amb un fort impacte visual, hem creat un espai únic perquè el visitant, més enllà de la gastronomia, el reconegui com un atractiu turístic amb figures personalitzades. Amb aquest projecte d’interiorisme, Crunchy Pez, es diferencia de qualsevol restaurant similar i potència l’atracció de nous clients. I és que, la vista, i sobretot, les imatges, juguen un paper fonamental en l’elecció d’on menjar.

A més del disseny principal, s’ha creat una taula específica on els comensals tenen el seu propi fons per a instantànies de postal. Tres potes de polp surten de la paret on es pot llegir València. Una foto per a immortalitzar en xarxes socials. Aquesta és la foto que tots reconeixeran!

Versatilitat en la tematització de restaurants

Valua, Arts & Crafts és una empresa d’ambientació, tematització i decoració d’espais, especialitzada en la creació de figures artístiques per a clients que busquen diferenciar i visibilitzar els seus espais i esdeveniments de manera creativa. Per a això treballem de la mà dels millors artistes fallers.

La creativitat de Valua també està darrere de restaurants coneguts per la seva ambientació com a Salvatge Marbella convertit en viral per les seves gegantesques mans de micos o el restaurant Arrogant convertit en circ.

Tens una gran idea per al teu nou restaurant? Fem realitat idees de totes les grandàries: des de ninots i figures a grandària real personalitzades, fins a ambientacions completes per a propostes gastronòmiques diferenciades. Parla’ns.