Així son els trofeus per als premis de l’ús del valencià 2022 al comerç local

Reconèixer el treball dels comerços locals és premiar l’esforç per l’atenció de proximitat, en valencià i a més donar-los visibilitat, a ells i als seus municipis.

Aquesta és la premissa dels premis per l’ús del valencià en el comerç local impulsats per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.

50 trofeus realitzats per artistes fallers per a 25 municipis valencians que reconeixen el valor dels negocis locals a través de la unió entre el comerç de proximitat i la llengua pròpia, els valors de qualitat i atenció personalitzada encarnats en l’ús del valencià.

Des de Regala un ninot, marca de Valua, empresa especialitzada en la tematització d’espais i creació de figures artístiques, s’ha dissenyat aquestos premis recollint l’esperit d’unió necessària entre el comerç de proximitat i les persones que compren en ell.

Per aquesta tasca es va comptar amb el disseny del creatiu Valentí Alcalà i l’experiència en la realització de trofeus del taller de l’artista faller Jose Luis Platero i l’empresa valenciana Kortexyz. Una creació treballada amb delicadesa i personalitzada per a un esdeveniment tan important per a la Diputació de València i la Unitat de Normalització Lingüística, al front de la qual es troba Immaculada Cerdà, Cap de la mateixa.

En concret, els guardons reconeixen el paper del comerç local com a teixit econòmic indispensable de la nostra terra, a través d’uns reconeixements en l’ús del valencià amb el valor afegit de la proximitat en l’atenció a la clientela.

Els establiments locals reben els guardons en dos categories diferenciades, tant pel bon ús de la llengua en retolació, cartelleria, fullets i propaganda -d’ús analògic- com pels usos en xarxes socials, webs i apps -categoria d’ús digital-.

Municipis participants

Aquests trofeus han sigut lliurats a establiments de Catarroja, Burjassot, Quart de Poblet, Silla, Massamagrell, Algemesí, l’Alcúdia, Alboraia, Xàtiva, Montserrat, Manises, Gandia, Alzira, Canet d’en Berenguer, l’Eliana, El Palomar, La Pobla de Farnals, Sedaví, Benifairó de les Valls, Meliana, Alfarp, Corbera i Catadau.

Encarrega els teus premis i trofeus

Estàs pensant en reconèixer la tasca d’alguna entitat o persona amb un trofeu personalitzat? En Valua sumem més de 40 anys d’experiència en el món de l’artista faller. Dissenyem i realitzem trofeus i premis amb un disseny personalitzat i que representa a la perfecció els valors de l’esdeveniment. 

Pots sol•licitar més informació a través de la notra web

Altres guardons realitzats per Valua