Artistes Fallers creen el pessebre monumental de Cocentaina

Darrere del nou betlem monumental de Cocentaina estĂ  tambĂŠ l’art faller. Les cinc figures de grandĂ ria real que componen el naixement de la ciutat alacantina conten la història mĂŠs tradicional de Nadal a travĂŠs de la mirada de les falles.

En els tallers dels artistes fallers s’han creat les figures de decoraciĂł de Nadal que reprodueixen les imatges del Jesuset, MarĂ­a i JosĂŠ acompanyades per dos animals amb els quals comparteixen pessebre: un ase i un bou. Aquest pessebre a grandĂ ria natural, que impressiona a tot aquell que el visita, estĂ  realitzat amb les mateixes tècniques amb les quals es realitzen les falles però, preparat per a conservar-se en l’exterior i al llarg dels anys. AixĂ­, els ninots del betlem de l’Ajuntament de Cocentaina transmeten un realisme total per a aconseguir introduir als visitants dins de la història. Un efecte pensat especialment per a aquest projecte dissenyat per Valua, la nostra empresa especialitzada en la tematitzaciĂł d’espais i creaciĂł de figures artĂ­stiques.

Així, el Betlem, situat en la plaça el Pla, en ple centre històric del municipi, es pot visitar en qualsevol moment del dia, convertint-se en un reclam turístic de Cocentaina. Un atractiu per a visitar a la ciutat durant els dies festius. I Ês que aquesta tradició nadalenca Ês una de les mÊs màgiques que hi ha a tot el món.

Aquest projecte de tematitzaciĂł va nĂŠixer arran dels pressupostos participatius de Cocentaina per a 2022, on la ciutadania sol¡licitava un nou naixement. D’aquesta manera, aquest betlem monumental realitzat amb ninots de falla personalitzats i preparats per a les condicions d’exterior, es podrĂ  conservar durant molts anys l’essència del nadal.

Altres projectes turĂ­stics

Ruta per les localitzacions del cinema i les sèries en La Calahorra

Mart en la terra, visita per les mines de Riotinto

Encarrega la teua decoraciĂł de Nadal

Si tens un projecte en ment, ĂŠs possible fer-lo, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres a travĂŠs de la nostra web. Des de Valua creem tot tipus de tematitzaciĂł per a empreses i decoraciĂł d’espais pĂşblics per a Ajuntaments i Centres Comercials per a crear una experiència irrepetible.