Artistes Fallers creen el pessebre monumental de Cocentaina

Darrere del nou betlem monumental de Cocentaina està també l’art faller. Les cinc figures de grandària real que componen el naixement de la ciutat alacantina conten la història més tradicional de Nadal a través de la mirada de les falles.

En els tallers dels artistes fallers s’han creat les figures de decoració de Nadal que reprodueixen les imatges del Jesuset, María i José acompanyades per dos animals amb els quals comparteixen pessebre: un ase i un bou. Aquest pessebre a grandària natural, que impressiona a tot aquell que el visita, està realitzat amb les mateixes tècniques amb les quals es realitzen les falles però, preparat per a conservar-se en l’exterior i al llarg dels anys. Així, els ninots del betlem de l’Ajuntament de Cocentaina transmeten un realisme total per a aconseguir introduir als visitants dins de la història. Un efecte pensat especialment per a aquest projecte dissenyat per Valua, la nostra empresa especialitzada en la tematització d’espais i creació de figures artístiques.

Així, el Betlem, situat en la plaça el Pla, en ple centre històric del municipi, es pot visitar en qualsevol moment del dia, convertint-se en un reclam turístic de Cocentaina. Un atractiu per a visitar a la ciutat durant els dies festius. I és que aquesta tradició nadalenca és una de les més màgiques que hi ha a tot el món.

Aquest projecte de tematització va néixer arran dels pressupostos participatius de Cocentaina per a 2022, on la ciutadania sol·licitava un nou naixement. D’aquesta manera, aquest betlem monumental realitzat amb ninots de falla personalitzats i preparats per a les condicions d’exterior, es podrà conservar durant molts anys l’essència del nadal.

Altres projectes turístics

Ruta per les localitzacions del cinema i les sèries en La Calahorra

Mart en la terra, visita per les mines de Riotinto

Encarrega la teua decoració de Nadal

Si tens un projecte en ment, és possible fer-lo, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres a través de la nostra web. Des de Valua creem tot tipus de tematització per a empreses i decoració d’espais públics per a Ajuntaments i Centres Comercials per a crear una experiència irrepetible.