Regala un Ninot porta la flama fallera als premis culturals de la JLF de XĂ tiva

La Junta Local Fallera de XĂ tiva ha lliurat aquest divendres 16 de desembre els premis de les Jornades Culturals, en la Gala de la Cultura de capital de la Costera. 

Regala Un Ninot, la marca de ninots fallers de Valua, ha sigut l’encarregat de crear el trofeus per a cadascĂșn dels premiats de les diferents categories d’aquests premis culturals. Obsequis, completament personalitzats i realitzats per artistes fallers amb un acurat treball en fusta, que representen la flama de la Cultura que les Falles mantenen viva. La realitzaciĂł d’aquests Trofeus ha estat a cĂ rrec de Jose Luis Platero i Kortexyz amb el disseny de Valen AlcalĂ 

Aquests treball pensat molt especialment per a XĂ tiva, Ă©s un lligam entre l’essĂšncia de la festa, Patrimoni de la Humanitat, i el sĂ­mbol que la representa i la fa Ășnica: la fusta i el foc. Creada, peça per peça, a travĂ©s de les mans dels mateixos artesans que any rere any omplin amb de color i sĂ tira el seu enginy els cors fallers.

A mĂ©s, en una aposta clara per l’impuls de la cultura fallera, Regala Un Ninot ha col·laborat amb el patrocini del premi de fotografia, fent entrega al guanyador/a d’una parella de fallerets personalitzats.

Altres estatuetes per a premis

Trofeus de les Falles de ValĂšncia 2021

Trofeus personalizats per a la UPV

Tens un acte i vols ser original?

Els obsequis com els de la Junta Local Fallera de XĂ tiva, les realitzats per a les Falles de ValĂšncia o les Trofeus de la UPV estĂĄn realitzats amb la tĂšcnica dels artistes fallers totalment a mida, amb un treball adaptat a cada tipus d’acte. En Regala Un Ninot, empresa de Valua Arts & Crafts dissenyem i elabĂłreme trofeus i premis amb un disseny personalitzat i que representen a la perfecciĂł els valors de cada esdeveniment.  Contacta amb nosaltres a travĂ©s del web.