Reproduccions gastronòmiques: reclam turístic en Alcalà-Alcossebre

La gastronomia és el plat fort del turisme. Un dels motors del nostre territori. Així la seua presentació i explotació és molt important per als municipis turístics com Alcalà de Xivert – Alcossebre.

Amb una clara aposta per la reivindicació de la seua gastronomia local ha reproduït diferents productes típics del municipi a través de figures artístiques completament realistes fetes de manera artesanal per artistes fallers.

La gastronomia adquireix protagonisme durant tot l’any a Alcalà de Xivert-Alcossebre, a través de fires, jornades gastronòmiques i experiències. Així s’ha creat un producte turístic a través d’activitats gastronòmiques recollides en un extens calendari. I aquesta aposta es fa visible en l’oficina de turisme a través de les figures artístiques, en aquest cas, reproduccions dels seus productes típics, completament realistes que criden l’atenció dels visitants.

Per a aquest treball personalitzat Turisme Alcalà-Alcossebre ha comptat amb Valua, empresa especialitzada en el disseny, elaboració i gestió de tematitzacions elaborades per artistes fallers. Un equip de treball que, a més de projectar, s’encarrega d’assessorar, acompanyar i dur a terme el projecte de decoració de locals des de zero.

La creació de reclams turístics per a atreure l’atenció dels turistes és una tasca que requereix creativitat i originalitat. Els artistes fallers compten amb una àmplia gamma d’habilitats creatives que, sens dubte, s’ha convertit en essencial per a la creació d’elements publicitaris i promocionals amb gran impacte visual tant en campanyes turístiques com per al turisme en general.

Figures artístiques gastronòmiques

En concret l’Oficina de Turisme d’Alcalà-Alcossebre ha fet un expositor amb els productes típics entre els quals es troben les reproduccions d’una caixa de “la Tomata de Penjar”, una varietat tradicional de tomàquet conreada des de fa més d’un segle en el municipi, i caracteritzada, entre altres coses, per un sabor especial, una llarga conservació i un manipulat final totalment artesanal. Factors tots ells que la fan única i diferent de la resta de productes similars presents en els mercats. Ha aconseguit la distinció de Marca de Qualitat “CV”, està dins dels productes de “Castelló Ruta de Sabor” i també posseeix la distinció “Marca Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana”.

I, sota la marca local “Pastes de sempre”, s’han reproduït riquíssimes postres típiques elaborades amb ametlles de la terra com els Pastissets, Carquinyols, els Rosegons i els Almendraos.

Projectes personalitzats

Des de Valua fem projectes pensats de forma personalitzada per a cadascun dels nostres clients. Tens una idea i no saps com materialitzar-la? Creem mons màgics a través de la tematització d’espais, decoració d’esdeveniments i creació de figures artístiques. Demana pressupost per al teu pròxim projecte en la nostra web!