Regalen un Ninot al directiu Rob Orgel

Durant la setmana de Falles lliurem un regal molt especial. Rob Orgel, president i director d’operacions de Flywire, empresa que facilita la transmissiĂł de diners a travĂŠs de tot el mĂłn, va rebre durant la seua visita a València un ninot personalitzat realitzat per artistes fallers.

El directiu de la companyia fundada per Iker Marcaide, amb la missiĂł de portar els pagaments mĂŠs importants i complexos del mĂłn al seu destĂ­, va descobrir les Falles de València a travĂŠs de la celebraciĂł que la companyia va celebrar durant l’ediciĂł 2023 de la Festa Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. AllĂ­ va rebre de la seua empresa un regal amb molt d’afecte, un Ninot dut a terme de manera artesanal per les mans de l’artista faller Estudio Chucky.

Ninot personalitzat

Orgel ĂŠs un home de negocis, ha estudiat a Stanford i Harvard i en la seua trajectòria laboral destaca com a directiu d’empreses com Apple. AixĂ­, la figura que li fem ha estat pensada amb tots els detalls que ho defineixen: una moneda amb el logo de la companyia Flywire i un element personal, els seus esquĂ­s.

Les capacitats creatives dels artistes fallers no tenen lĂ­mits. Les seues mans artesanes tenen la mĂ gia necessĂ ria per a dur a terme des de ninots tan bonics com el d’aquest empresari, però tambĂŠ han creat figures Ăşniques com la que li van regalar a Valentino Rossi en el seu comiat de MotoGP o els Ninots de les Capitanes Teika.

Regala Un Ninot

Regalar un Ninot personalitzat transmet a la perfecciĂł l’afecte i estima en fer un regal original que ha nascut en els tallers d’un artista faller. En Regala un Ninot oferim detalls Ăşnics, originals i personalitzats amb el segell d’artesania feta 100% a mĂ  pels nostres artesans fallers. En Regala un Ninot t’assessorem i aconsellem perquè el teu encĂ rrec siga un autèntic èxit. Contacta amb nosaltres i farem realitat la teua idea. Encarrega el teu ninot personalitzat acĂ­!