Reclam visual per a 8M: Igualtat Diputació de València

El 8 de març, Dia Internacional de la Dona, és una data de reivindicació i visibilització de la lluita per la igualtat de les dones. En el marc d’aquesta celebració, la Delegació d’Igualtat de la Diputació de València ha apostat per la realització del seu reclam feminista a gran escala.

Con el lema “NOSALTRES, LES DONES, VOLEM DECIDIR”, la Diputación reivindica la importancia de que las mujeres tomen la palabra y decidan por ellas mismas. En esta frase se apoya la imagen de la Delegación, con forma de atril que integra la cara de una mujer. Un reclamo visual a través del cual esta institución pública busca impactar en la población para que el mensaje de lucha por la igualdad llegue con mayor fuerza. 

En les campanyes d’acció social com el 8M és imprescindible realitzar accions que criden l’atenció, que tinguen un efecte diferenciador. I ací és on entren en joc les creacions artístiques reconvertides en atractiu publicitari.

Acto conmemorativo del Día de la Mujer en la Diputació de València. Fuente: Diputació de València.

Aquesta decoració, convertida en reclam d’Igualtat de la Diputació de València, ha estat creada per Valua en col·laboració amb l‘artista faller José Luis Platero. La nostra empresa de tematització i decoració d’espais està formada per membres que sumen més de 40 anys d’experiència en el sector del disseny de projectes artístics. Un equip que, a més de projectar, s’encarrega d’assessorar, acompanyar i realitzar el projecte de tematització i ambientació de locals des de zero i al costat dels organitzadors.

El bust creat especialment per a l’acte institucional del Dia de la Dona en la Diputació de València 2023, incorpora el nou logo de la institució, presentat el mes de febrer passat per a commemorar els seus 210 anys d’història. En ell es vol visibilitzar una entitat ambaixadora del municipalisme, ‘Per sempre pobles’, inspirat en el poema de l’escriptor i periodista valencià Vicent Andrés Estellés.

Altres campanyes socials d’impacte

Entre els treballs realitzats per a institucions públiques estan les escultures artístiques de les primeres pobladores de Torrent, protagonistes de la XXVII setmana dels Dons amb motiu del 8M i la campanya per al 8M #MiradasDeMujer del Ayuntameinto de Gandia.

En Valua apostem per la creació de projectes des del triple impacte: social, econòmic i ambiental. Tot això a partir de la creativitat dels artistes fallers. Treballs que es caracteritzen pel compromís i la responsabilitat social com a factors fonamentals per a la creació de campanyes institucionals.

Personalització de projectes

Tens alguna idea o campanya i necessites que siga atractiva i cride l’atenció de la població? Des de Valua treballem cada projecte de forma personalitzada per a cadascun dels nostres clients. Creem mons màgics a través de la tematització d’espais, decoració d’esdeveniments i creació de figures artístiques. Sol·licita el teu pressupost a través de la web.