Una Falla per a l’esdeveniment de l’empresa Reale Seguros

Les Falles són un gran reclam que serveixen com a ganxo en esdeveniments de tota mena. Aquest és el cas de l’empresa Reale Segurs, que va comptar amb una gran falla, protagonitzada pels seus màxims responsables i amb un element central molt característic, per a la seva convenció d’empresa de 2023 amb 1.100 treballadors organitzada per Escultura Eventos.

Aquesta empresa buscava ambientar l’esdeveniment amb temàtica valenciana, amb música de banda i amb una gran Falla com a culminació. Aquesta escultura efímera decorativa ha estat creat per Regala Un Ninot, marca especialitzada de Valua, amb la col·laboració dels artistes fallers Raul Martínez (Estudi Chuky), Jose Luis Santes, Raul i Javier Santes, Jose Luis Platero, Korte XYZ i la pintura de Toni Lopez.

En concret aquesta falla compta amb element central, un castell que transmet la garantia i seguretat que ofereixen les assegurances. I damunt del castell, protegint-lo, un drac amb dos caps, aquests són Oscar Huerta i Eduardo Couyoumidj des de Chile.

A més, la resta de la Falla el componen tres figures de gran grandària que representen als seus alts càrrecs, Luigi Lana, el president de l’empresa amb el logo de Reale Assegurances en l’equipatge; Lucca Felippone com a representant d’Itàlia i Mariscal representant a Espanya. Aquest és el quintet que dirigeix des del camp a la seva empresa.

La falla es va cremar com a colofó d’un gran esdeveniment empresarial, com un clime per a integrar als treballadors i el millor efecte WOW que una convenció podria tenir.

Alguns dels nostres treballs per a esdeveniments

Escenari de l’últim esdeveniment de Ron Barceló i el xef Aleix Puig

DECORACIÓ D’ESDEVENIMENTS: LA BOSSA DE CHANEL COM A PROTAGONISTA

Coet per a DreamHack, el major esdeveniment gamer d’Espanya

Artistes Fallers creen el pessebre monumental de Cocentaina

Acciones para empresas farmacéuticas: Día Mundial del Lupus

Vols decorar un esdeveniment per a la teva empresa?

Des de Valua i Regala Un Ninot t’assessorem per a aconseguir la millor decoració i tematització, de forma totalment personalitzada i creant un ambient en el qual els treballadors se sentin completament integrats i identificats. Falles, decorats i tot el que somiïs per a crear l’esdeveniment que tots recordin. Demana’ns pressupost a través de la nostra web!