Reclam visual per a una gelateria a Dénia

Per a una gelateria tenir el millor gelat és important però cridar l’atenció dels turistes és fonamental per a aconseguir clients.

Artisans Gelateria a Dénia ha optat per una escultura en forma de gelat gegant a les portes del local. Es tracta d’una bola de nata amb polsims de cireres i cucurutxo danès embolicat pel paper original de la casa.

El cor de Artisans Gelateria convertit en reclam turístic per Valua, empresa especialitzada en la decoració i tematització de locals comercials, amb la col·laboració dels artistes fallers de Art en foc.

Aquest gelat de prop de dos metres d’altura i realitzat de forma personalitzada potència la visibilitat del local, situat a les portes de la gelateria en la plaça Castell d’Olimbroi, al costat del Port de Dénia. Un dels llocs més turístics de la ciutat alacantina, on un passeig nocturn és sinònim de gelat.

Busques un reclam visual per al teu negoci?

El Valua estem estem especialitzats en la realització de grans estructures que cridin l’atenció i que facin destacar la teva empresa. Demana’ns pressupost a través de la nostra web!

Altres atractius per a establiments

El ninot de la mascota de la clínica veterinària Vickycan

Reproduccions gastronòmiques: reclam turístic en Alcalà-Alcossebre

La granota que porta sort a l’Administració de Loteries de Mula

Decoració per a la sabateria Piezitos de Ceuta