El Pòsit, una taverna solidària vora mar

El Pòsit, taverna valenciana de la VIla Joiosa, ha dut a terme una acció solidària a benefici de Cáritas i Creu Roja de la localitat de la Marina Baixa amb la finalitat d’ajudar als més necessitats fomentant el comerç de proximitat.

Toni Mayor con el ninot por encargo de Mario Pérez para la Taberna Valenciana El Pòsit en VillaJoyosa

Toni Mayor, xef i ment creativa de l’establiment valencià, va posar-se en contacte amb RegalaunNinot.com per a fer possible la seua idea: sortejar un ninot entre els seus clients.

Ràpidament ens posàrem a treballar junt a l’artista Mario Pérez, qui il·lusionat amb el projecte, va crear una figura inspirada en una mare marinera que abraçava les cases típiques de La Vila amb la xocolata dins d’uns vaixells com narra la història que va arribar este element al poble.

El Pòsit, taberna valenciana del chef valenciano Toni Mayor con el calendario solidario de RegalaunNinot.com

El resultat d’esta acció no pot ser més positiu i emocionant. Més de 1700 euros en productes d’alimentació per a les persones que més ho necessiten, a més d’una ajuda al Gremi d’Artistes Fallers amb l’encàrrec d’este ninot tan especial.
 
Des de RegalaunNinot.com donem les gràcies a Toni per la seua implicació i pel seu entusiasme. Ha sigut un autèntic plaer treballar en una iniciativa tan bonica de la mà d’un dels cuiners valencians més prestigiosos.

El Pòsit, la taverna valenciana de la VIla Joiosa

El Pòsit és un restaurant de primera línia de platja on se fusiona la gastronomia mediterrània tradicional amb la visió de la cuina del seu xef Toni Mayor, donant com a resultat creatives tapes d’autor.

Una carta amb deliciosos, carn de primera qualitat i peix de primera qualitat directes de la bahia de la Vila Joiosa.