Skip to content Skip to footer

Homenatge a la Indumentària Valenciana

La nostra rica indumentària valenciana és un dels pilars fonamentals de la festa de les Falles de València. La tradició valenciana dels ‘velluters’ juntament amb la vinculació a la Ruta de la Seda han fet dels indumentaristas un dels oficis més bonics i prestigiosos dins del món faller.

Aquest sector igual que el dels artistes fallers ha sigut greument afectat per la pandèmia de Covid-19. Però els indumentaristas valencians no s’han rendit. Tot el contrari!

Des de ASCIVA, Associació de Comerços d’Indumentària Valenciana, amb la seua presidenta Irene Sancho al capdavant, han reivindicat la importància de la indumentària valenciana en el teixit econòmic, social i tradicional de les Falles. La seua lluita i les seues campanyes per a promoure els comerços d’indumentària mereix la més gran admiració per tota la societat valenciana.

Des de Regalaunninot.com ens sumem al crit d’aquest sector amb l’etiqueta #SalvemLaIndumentaria i hem volgut homenatjar la presidenta dels indumentaristas valencians amb un Quadret 3D de l’artista fallera Miriam Garcia en el qual Irene és reflectida amb els utensilis de costura habituals de les botigues i modistes en un ninot que reflecteix l’alegria i el carisma de la nostra protagonista.

Molt d’ànim a tot el sector de la indumentària valenciana. Prompte podrem veure de nou els rics vestits de valenciana desfilar per les nostres ciutats en cercaviles i Ofrena

Per cert, coneixes Mar de Somnis, la botiga d’indumentària valenciana d’Alicia Moreno, Fallera Major de València 2016? Visita-la i descobreix tot el que pot oferir-te a més d’encarregar el teu ninot!

Iniciar xat