Homenatge a la IndumentĂ ria Valenciana

La nostra rica indumentĂ ria valenciana ĂŠs un dels pilars fonamentals de la festa de les Falles de València. La tradiciĂł valenciana dels ‘velluters’ juntament amb la vinculaciĂł a la Ruta de la Seda han fet dels indumentaristas un dels oficis mĂŠs bonics i prestigiosos dins del mĂłn faller.

Aquest sector igual que el dels artistes fallers ha sigut greument afectat per la pandèmia de Covid-19. Però els indumentaristas valencians no s’han rendit. Tot el contrari!

Des de ASCIVA, AssociaciĂł de Comerços d’IndumentĂ ria Valenciana, amb la seua presidenta Irene Sancho al capdavant, han reivindicat la importĂ ncia de la indumentĂ ria valenciana en el teixit econòmic, social i tradicional de les Falles. La seua lluita i les seues campanyes per a promoure els comerços d’indumentĂ ria mereix la mĂŠs gran admiraciĂł per tota la societat valenciana.

Des de Regalaunninot.com ens sumem al crit d’aquest sector amb l’etiqueta #SalvemLaIndumentaria i hem volgut homenatjar la presidenta dels indumentaristas valencians amb un Quadret 3D de l’artista fallera Miriam Garcia en el qual Irene ĂŠs reflectida amb els utensilis de costura habituals de les botigues i modistes en un ninot que reflecteix l’alegria i el carisma de la nostra protagonista.

Molt d’Ă nim a tot el sector de la indumentĂ ria valenciana. Prompte podrem veure de nou els rics vestits de valenciana desfilar per les nostres ciutats en cercaviles i Ofrena

Per cert, coneixes Mar de Somnis, la botiga d’indumentĂ ria valenciana d’Alicia Moreno, Fallera Major de València 2016? Visita-la i descobreix tot el que pot oferir-te a mĂŠs d’encarregar el teu ninot!