Maragda EscrivĂ , Fallera Major de Gandia 2017

Maragda EscrivĂ  no Ă©s una fallera mĂ©s. Enginyera en Disseny Industrial, amb una formaciĂł dirigida al disseny de producte i amb una trajectĂČria professional vinculada a la I+D+I en diferents sectors, la nostra protagonista a mĂ©s de tot açĂČ Ă©s i sempre serĂ  la Fallera Major de Gandia 2017

El seu regnat caracteritzat per l’alegria i les ganes de comboi unint a tot el mĂłn faller de la capital de La Safor donen bon compte del que aquesta dona valenciana representa.

Familiaritat, sentiment, tradiciĂł i elegĂ ncia sĂłn trets que junt a un carisma innegable amb somriure encissador fan de Maragda una fallera de cap a peus. I aixĂ­ ho recull el homenatge que va rebre com a mĂ xima representant de les Falles de Gandia 2017.

Sa mare, Mina Noguera, va voler retre-li tambĂ© un altre homenatge i va pensar en comprar un ninot de fallera que representara el seu carĂ cter. I en una de les visites a la botiga d’indumentĂ ria valenciana Mar de Somnis, amb el magnĂ­fic consell d’Alicia Moreno, Fallera Major de ValĂšncia 2016 va encomanar un ninot fallera de l’artista Miriam Garcia. Una obra preciosa amb tota la tradiciĂł valenciana que va encantar a Maragda.

Reina fallera

No nomĂ©s ninots per a Fallera Major, sinĂČ tambĂ© durant este temps l’artista fallera Miriam Garcia ha realitzat figures amb molt de sentiment i carinyo per a altres cĂ rrecs de les Falles de Gandia.

AixĂ­, l’artista de Paiporta ha creat artesanalment els ninots per a Joana Estruch, Reina de la Falla MĂ rtirs 2020, i Marta MartĂ­, Reina de la Festa de la Falla Vilanova, totes dos ubicades a la ciutat del Tio de la Porra.

La mĂ gia, l’emociĂł i el carinyo sempre estan presents a les mans dels artistes fallers. Regalar un Ninot representa molt mĂ©s que fer un present. Significa regalar una figura Ășnica, irrepetible i amb l’essĂšncia d’una tradiciĂł centenĂ ria Patrimoni de la Humanitat.

Des de RegalaunNinot.com ens sentim molt pagats en escoltar les paraules de satisfacciĂł de les nostres amigues amb el seu ninot de fallera major completament personalitzat.

Tu tambĂ© pots tindre el teu! Tria la teua falla, el color dels ulls i dels cabells, envia’ns una foto de la teua indumentĂ ria valenciana i personalitza el teu ninot de fallera!

Compra online un ninot de fallera personalitzat