Skip to content Skip to footer

Maragda Escrivà, Fallera Major de Gandia 2017

Maragda Escrivà no és una fallera més. Enginyera en Disseny Industrial, amb una formació dirigida al disseny de producte i amb una trajectòria professional vinculada a la I+D+I en diferents sectors, la nostra protagonista a més de tot açò és i sempre serà la Fallera Major de Gandia 2017

El seu regnat caracteritzat per l’alegria i les ganes de comboi unint a tot el món faller de la capital de La Safor donen bon compte del que aquesta dona valenciana representa.

Familiaritat, sentiment, tradició i elegància són trets que junt a un carisma innegable amb somriure encissador fan de Maragda una fallera de cap a peus. I així ho recull el homenatge que va rebre com a màxima representant de les Falles de Gandia 2017.

Sa mare, Mina Noguera, va voler retre-li també un altre homenatge i va pensar en comprar un ninot de fallera que representara el seu caràcter. I en una de les visites a la botiga d’indumentària valenciana Mar de Somnis, amb el magnífic consell d’Alicia Moreno, Fallera Major de València 2016 va encomanar un ninot fallera de l’artista Miriam Garcia. Una obra preciosa amb tota la tradició valenciana que va encantar a Maragda.

Reina fallera

No només ninots per a Fallera Major, sinò també durant este temps l’artista fallera Miriam Garcia ha realitzat figures amb molt de sentiment i carinyo per a altres càrrecs de les Falles de Gandia.

Així, l’artista de Paiporta ha creat artesanalment els ninots per a Joana Estruch, Reina de la Falla Màrtirs 2020, i Marta Martí, Reina de la Festa de la Falla Vilanova, totes dos ubicades a la ciutat del Tio de la Porra.

La màgia, l’emoció i el carinyo sempre estan presents a les mans dels artistes fallers. Regalar un Ninot representa molt més que fer un present. Significa regalar una figura única, irrepetible i amb l’essència d’una tradició centenària Patrimoni de la Humanitat.

Des de RegalaunNinot.com ens sentim molt pagats en escoltar les paraules de satisfacció de les nostres amigues amb el seu ninot de fallera major completament personalitzat.

Tu també pots tindre el teu! Tria la teua falla, el color dels ulls i dels cabells, envia’ns una foto de la teua indumentària valenciana i personalitza el teu ninot de fallera!

Compra online un ninot de fallera personalitzat

Iniciar xat