Ninot a ritme de batucada!

Un ninot amb molt de ritme! Això és el que els amics i amigues de Eywä Batucada Valencia ens van encarregar per a les seues actuacions i esdeveniments. I a l’equip de Regalaunninot.com ens encanten els ninots per a esdeveniments!

Un ninot amb tant esperit i tanta vida com aquest mereixia ser obra d’una artista com Gio Art Color, que amb el seu esperit alternatiu i lliure reflecteix en les seues creacions un estil allunyat dels cànons habituals dels ninots de falla.

L’artista situada a Torrent es va inspirar en la imatge del grup de batucada i ha reflectit en aquest ninot aquell moment amb tanta força i potència previ al colp del tambor.

Una figura de complicada estructura estudiada al màxim combinada amb un acabat que imita al líder de Eywä ha fet les delícies dels integrants del grup i que ja estan desitjant poder ensenyar-ho i mostrar-ho en cada actuació i esdeveniment on els ritmes de tambor facen les delícies del públic.

Eywä Batucada Valencia

Eywä Batucada València és un grup de batucada que naix després que Dani Jiménez, el seu creador, viatjara al Brasil i estiguera en contacte amb els mestres de la música brasilera.

A partir d’aquella experiència torna a València i funda Eywä, nom pres de la pel·lícula Avatar. Aquest grup que té per lema “Sóc esperit, sóc vida, sóc tambor, sóc Eywä” ha realitzat actuacions en moltíssims esdeveniments i també ha participat en actes fallers animant i contribuint a una festa en la qual el ritme i la m´sica juguen un paper fonamental.

En l’actualitat tenen seus a Manises, Catarroja i també en el barri de Benicalap just a la Ciutat de l’Artista Faller prop dels tallers fallers. En aquestes localitzacions realitzen tallers i també serveixen d’escola per a molta gent interessada a aprendre els ritmes de la batucada.

Des de Regala un Ninot vos recomanem contactar amb Dani i Eywä per a entrar en el meravellós món de la música, l’art i el ritme!