Skip to content Skip to footer

Ninot a ritme de batucada!

Un ninot amb molt de ritme! Aix√≤ √©s el que els amics i amigues de Eyw√§ Batucada Valencia ens van encarregar per a les seues actuacions i esdeveniments. I a l’equip de Regalaunninot.com ens encanten els ninots per a esdeveniments!

Un ninot amb tant esperit i tanta vida com aquest mereixia ser obra d’una artista com Gio Art Color, que amb el seu esperit alternatiu i lliure reflecteix en les seues creacions un estil allunyat dels c√†nons habituals dels ninots de falla.

L’artista situada a Torrent es va inspirar en la imatge del grup de batucada i ha reflectit en aquest ninot aquell moment amb tanta for√ßa i pot√®ncia previ al colp del tambor.

Una figura de complicada estructura estudiada al m√†xim combinada amb un acabat que imita al l√≠der de Eyw√§ ha fet les del√≠cies dels integrants del grup i que ja estan desitjant poder ensenyar-ho i mostrar-ho en cada actuaci√≥ i esdeveniment on els ritmes de tambor facen les del√≠cies del p√ļblic.

Eywä Batucada Valencia

Eyw√§ Batucada Val√®ncia √©s un grup de batucada que naix despr√©s que Dani Jim√©nez, el seu creador, viatjara al Brasil i estiguera en contacte amb els mestres de la m√ļsica brasilera.

A partir d’aquella experi√®ncia torna a Val√®ncia i funda Eyw√§, nom pres de la pel¬∑l√≠cula Avatar. Aquest grup que t√© per lema “S√≥c esperit, s√≥c vida, s√≥c tambor, s√≥c Eyw√§” ha realitzat actuacions en molt√≠ssims esdeveniments i tamb√© ha participat en actes fallers animant i contribuint a una festa en la qual el ritme i la m¬īsica juguen un paper fonamental.

En l’actualitat tenen seus a Manises, Catarroja i tamb√© en el barri de Benicalap just a la Ciutat de l’Artista Faller prop dels tallers fallers. En aquestes localitzacions realitzen tallers i tamb√© serveixen d’escola per a molta gent interessada a aprendre els ritmes de la batucada.

Des de Regala un Ninot vos recomanem contactar amb Dani i Eyw√§ per a entrar en el meravell√≥s m√≥n de la m√ļsica, l’art i el ritme!

Iniciar xat